2018-10-22 05:34:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nehogy feldúlja pár ember békés családi életét!

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
 

Az uralkodó bolygója a Mars, a Vízöntő jegyében áll, de kellemetlen fényszögben van a Merkúrral. Jobban kellene kímélnie magát, és nem kell minden áron győznie! Ha ma keresztülgázol másokon a siker érdekében, az később nagyon megbosszulhatja magát!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

 

A Vénusz és a Nap közelítenek egymáshoz a Skorpió jegyében. Ön most mindent nagy elánnal csinál, eldobott jegyzetlapok jelzik, merre jár. Belső nyugtalanságát igyekezzen csillapítani.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

 

A Hold a Kos jegyébe lépett. Új távlatok nyílnak meg, kedvére válogathat a lehetőségek között. Ám nem biztos, hogy sikerül a legmegfelelőbbet kiválasztania. Ehhez az kell, hogy ne markoljon egyszerre túl sokat, és ne becsülje túl az erejét!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha mindig minden nap így alakulna, az több lenne, mint szép. Sajnos azonban már ott settenkedik a háttérben valami kis zavar, a Kos jegyében álló Hold erre utal. Túlságosan elbizakodott, s ez komoly gátat szab elképzeléseinek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

 

A Skorpióban álló bolygók felerősítik az intuícióját. A magánügyek szempontjából a mai nap egy komoly és csodálatos szerelem kezdete lehet. Ugyanakkor kedvez ez a hétfő a kreatív elképzeléseknek is. A késő esti órák a legjobbak.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Élvezi az élet minden apró örömét, és ez az egészségére is kedvező hatást fejt ki. Romantika terén pozitív hatások érik. Amennyiben szeretne valakivel megismerkedni, az a kívánsága is teljesül.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

 

A Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében áll. Ne becsülje túl a képességeit, és fordítson nagyobb figyelmet az egészségi állapotára is. Vonja le a tanulságot minden kellemetlenségből.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

Három bolygó is áll a Skorpió jegyében, most igazán nem panaszkodhat. Rengeteg kellemes meglepetésben lesz része. Mindenki teljesíti az ígéretét, sőt, még egy kellemes meglepetésben is része lehet!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

A bolygóállások arra késztetik, hogy uralkodjon a családján és a párján. Ebből sok vita lehet, az ütközések pedig alááshatják kapcsolatait. Próbálja elkerülni a viszálykodást! Anyagi helyzete átmenetileg javul.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

Párjára, szerencsére csak átmenetileg, nehezebb napok várnak, mert idősebb rokonai miatt gondok szakadhatnak a nyakába. Anyagi gondjai a következő napokban végre megoldódnak, úgyhogy ne idegeskedjen miattuk ma sem!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

Vonzereje megnő, egyre-másra megfordulnak ön után az utcán. Nehogy feldúlja pár ember békés családi életét! Képtelen kezelni a kellemetlen helyzeteket: nyugodtság kellene hozzá, és az most önnek nincs.


Halak: II. 19. - III. 20.

Vonzereje megnő, egyre-másra megfordulnak ön után az utcán. Nehogy feldúlja pár ember békés családi életét! Képtelen kezelni a kellemetlen helyzeteket: nyugodtság kellene hozzá, és az most önnek nincs.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: