2019-05-25 05:17:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne türelmetlenkedjen, ne legyen ideges

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz az ön hetedik sorsterületének az uralkodója, az ön második életterületén tartózkodik a Bika jegyében. Ha módja, alkalma van elutazni a partnerével, akkor remekül szórakoznak majd! Lehet, hogy ez kissé leapasztja a bankszámláját, de most ez sem fogja érdekelni!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz, az ön uralkodó planétája az első sorsterületén halad át. Használja fel ezt a napot önmaga kényeztetésére, egy új ruha, egy finom sütemény, esetleg kozmetikus, fodrász… ez felel meg egy ilyen csodálatos harmonikus napnak! Ma ellenállhatatlan vonzerővel rendelkezik az ellenkező neműek számára.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma ön inspirálva érzi magát, valamely művészeti ágban, lehet, hogy ön készít valamilyen kreatív tevékenységet, például amivel otthonát díszítheti, vagy ellátogathat egy kiállításra. A Vénusz az ön tizenkettedik sorsterületén teszi lehetővé ezeknek az energiáknak, adottságoknak a megélését.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a Vénusz az ön tizenegyedik sorsterületén arra biztatja, hogy lépjen kapcsolatba barátaival és menjenek el szórakozni. Ma nyitott a flörtölésre is. Romantikus kapcsolatra léphet valakivel, akit lehet, hogy már eddig is ismert, vagy ma barátai mutatják be önöket egymásnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön ma egyenesen elbűvölő, tehetsége van mindenféle kapcsolat létrehozására, kiépítésére vagy a meglévők ápolására. Művészi ambíciói ma nagyon kidomborodnak, igazán kreatív lesz!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz ma az ön kilencedik sorsterületén tartózkodik. A mai napon megismerkedhet egy külföldi személlyel, akit ön nagyon szimpatikusnak és vonzónak talál, szerelem szövődhet önök között.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodója, a Vénusz a nyolcadik sorsterületén tartózkodik, kifejezett vonzódást érez a tiltott dolgok iránt. Szexuális késztetése felélénkül, és olyan titkos viszonyokba is belemehet, ami jelenleg izgalmas, de ön szerelmes természetű és a későbbi csalódás borítékolt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz a hetedik sorsterületén vendégeskedik. Ma minden kapcsolata reményteljesnek mutatkozik, ha van valami apróbb összekoccanás ön és partnere között, az most simán orvosolható. Ha ön független, egy új szerelem jelentkezhet a láthatáron.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ön nagyon szívesen van társaságban, és a többiek hallgatnak önre, sőt várják, hogy megossza velük az ötleteit. Menjenek szórakozni a barátaival!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön ma eltervezte, hogy szerelmével kettesben töltik a napot: sziklamászás, gyalogtúra, remélhetőleg kedvese is szereti az ilyen jellegű kihívásokat. Este jobb, ha kipiheni magát!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nem sok önuralom szorult önbe, hirtelen váltakozik a hangulata. Ne türelmetlenkedjen, és főleg ne legyen ideges, mert a hatodik sorsterületén álló Mars balesetre, égési sérülésekre hajlamosítja.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kikapcsolódás gyanánt elmehet masszázsra, reflexológushoz, vagy pedikűröshöz. Jót is tesznek ezek a kényeztető kezelések, feltöltődik energiával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: