2015-02-01 11:24:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nagyon figyeljen az étkezésére

Napi horoszkóp február elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Mars az ön uralkodó bolygója jól kapcsolódik a Plútóhoz és a Holdhoz is. Ha bárki beteg is lett volna az ön családjában, a gyógyulásában most biztos lehet. Délután viszonylag zavarmentes az idő. Az este kárpótolja a korábbi idegeskedésekért. A Vénusz és a Mars mint a két szerelmi bolygó, különlegesen romantikus órákat jeleznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz a Halak jegyében áll, együtt a Neptunnal. Ez azt jelzi, hogy sokkal többet kellene foglalkoznia a barátaival, és a vágyai realizálásával. Most tényleg hallgatnak önre mások is, ma mindenkinél eléri, amit szeretne. Az esti órákat lehetőleg töltse egyedül. Szüksége van a pihenésre, hogy fel tudjon töltődni a következő hétre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Három bolygó is segíti önt a céljai elérésében, így ez a nap igazi szellemi erőpróba lesz. Ne elégedjen meg féligazságokkal! Igyekezzen minél türelmesebben bánni a felmenő ági családjával, főleg az édesapjával. A bolygók közül a Mars sajnos veszekedésekbe sodorhatja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Három bolygó is áll a Halak jegyében a 9. sorsterületen. Ha úgy érzi, hogy szüksége van rá, menjen el a templomba, és imádkozzon. Ez a módszer is alkalmas arra, hogy rendbe tudja hozni a mindennapjait. Néhány dologgal elmaradt a múlt héten - holnap mindent behozhat, és naprakész lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter még mindig az Oroszlán jegében áll. Most nem számít az, hogy a hét utolsó napja van, nyugodtan dolgozhat. Szívesen rak rendet, és az elvégzett munka után nagyon jól fogja érezni magát. Talán csak délután tud majd igazán lazítani. A Nap, a Vízöntő jegyében, romantikus hangulatot teremt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Három bolygó áll önnel szemben a Halak jegyében. Nagyon nehezen fogja tűrni, ha olyan dolgokat kényszerítenek önre, amiket egyáltalán nem akar. A békesség mindennél többet ér. Lehetséges, hogy valaki beperelte önt? Ez a nap alkalmas arra, hogy összekészítse és lemásolja az iratokat. Ha mindent összekészít a tárgyalásra, akkor nem érheti meglepetés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold áll az ég legmagasabb pontján áll, amikor az égi ascendens a Mérleg jegyében látható. Mindenféle kapcsolata jól alakul. Őszinte és barátságos hangulatban telik ez a nap, kedvességét mások is mosollyal viszonozzák. Hívjon vendégeket, biztosan jól sikerül majd az este!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Foglalkozzon most a nehéz, megerőltető munkákkal. Alapossága révén hamar végére járhat a dolgoknak. Szívesebben lenne egyedül, társaságban is csak komoly beszélgetéseket tud folytatni. Nyugodt lelkiállapotban van, de ne legyen lehangolt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Most kedvező benyomást tehet másokra, ha néha meghallgatja a többieket is. Elméje éber és fáradhatatlan, világosan látja céljait, szándékait. Új élmények után áhítozik, és igencsak menne valahová - utazzon el, ha lehet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az ön testének és lelkének is nagy szüksége van arra, hogy kipihenhesse magát. Igyekezzen minden rutinfeladatot gyorsan elvégezni, és a délutánt már tényleg csak a pihenéssel tölteni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ön betegséghajlamait jelző területen áll a Hold. Nagyon figyeljen az étkezésére, csak friss alapanyagokból készült ebédet fogyasszon. A Hold támadást kap, gyomorgörcsöket okozhat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A gyermekekkel kapcsolatos lelki gondokkal kellene megküzdenie. Szerencsére a Hold nem marad sokáig az 5. sorsterületen, így ez a probléma nem tarthat sokáig. Ha még nincs gyermeke, akkor a szerelmi életét aktiválja a Hold. Az új kapcsolatok különösen izgalmassá válhatnak.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: