2019-04-24 04:43:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Most nem ártana egy szemészeti kivizsgálás

Napi horoszkóp április 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma nehezére esik a világos, egyértelmű kommunikáció. Vallja be nyíltan és becsületesen, hogy érzései és egyes nézetei épp most vannak változásban, és bizonyos kiigazításon mennek keresztül.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Érzelmi kapcsolatot szeretne most valakivel kialakítani, ez sikerülni is fog. Eltekintve attól a hajlamától, hogy túl sokat egyen, igyon és túlköltekezze magát, nagyon kellemes nap vár önre. Keresi mások társaságát és a kölcsönhatások révén sokat tanulhat önmagáról.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha szüksége van mások segítségére, együttműködésére, akkor most szóljon nekik, mert a Vénusz önt támogatja a tizenegyedik sorsterületén. Mindenkire kedvező benyomást fog tenni. Ma nyugodtan legyen kezdeményező bármely kapcsolatában, kellemes meglepetésben lesz része az eredmények láttán.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold egy kellemes fényszöget zár be az Uránusszal az ön párkapcsolatáért felelős területén, ezért ma új arcokat keres, másfajta embereket, és új izgalmakra vágyik - ezt minden bizonnyal el is éri. Akár élére is állhat egy csoportnak, hogy sikerüljön megvalósítani céljait.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden remekül megy, főleg az ellenkező nemű személyekkel, ez csoportokra nézve is igaz, tehát érdemes a mai napra időzítenie tanácskozásait. Belső békéje és biztonságérzete kisugárzik ma minden kapcsolatára, harmonikus egységben érzi magát minden értelemben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma az ön ötödik sorsterületén tartózkodik, kellemes fényszöget alkot az Uránusszal. Megismerkedhet valakivel, aki teljesen rabul ejti önt, az illető teljesen különbözik az ismerőseitől, barátaitól.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz fényszögben áll a Holddal. Emiatt nagyon szerelmesnek érezheti magát, de tartsa szem előtt, hogy a másiknak is hagyni kell egy kis mozgásteret. Ez a tranzit kiválthatja önből a gondoskodó ösztöneit és ezt meleg, szeretetteljes támogatásban fejezi ki.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Utazásai révén most új megvilágításba kerülnek eddigi nézetei, mivel ma megismerkedhet más országok kultúrájával. Közlekedés közben legyen nagyon óvatos, lehet, hogy nincs túl jó állapotban az autója, nem ártana, ha szervízben ellenőriztetné műszaki állapotát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma reggel úgy ébred, hogy fáj a torka, esetleg a mandulája van begyulladva. Ha holnapra sem múlik el ez az érzése, jobb, ha meglátogatja háziorvosát, aki megnyugtatja önt egészségi állapotáról, és ha szükséges, akkor ellátja önt tanácsokkal.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold belépett az ön első sorsterületére. Ha érzése szerint valamilyen változtatásra vagy tovább fejlesztésre szorul kapcsolatában, most itt a kiváló alkalom, hogy ezt megbeszélje kedvesével.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön tizenkettedik sorsterületén halad át, ez egészségügyi panaszokat jelez. Legyen óvatos, kerülje az alkoholfogyasztást! Most nem ártana egy szemészeti kivizsgálás sem.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha most ismerkedik meg valakivel, a kapcsolat nagy érzelmi intenzitást ígér. Történhet valami, ami új megvilágításba helyez egy korábbi eseményt, és ez kellő elégtételt nyújt az ön számára.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: