2017-05-02 09:01:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Megismerkedhet valakivel

Napi horoszkóp május 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr helyzete miatt most elsősorban anyagi kérdésekkel kell foglalkoznia. Néhány fontos részletet sikerül letisztáznia, és még időben veszi észre, hogy megfeledkezett egy befizetni valóról. Ha nagyobb beszerzést tervez, ma kifoghat egy alkalmi vételt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez segít rendet teremtenie az életében. Takarítson ki, szortírozzon, végezze el a ház körüli teendőket is. Ma minden munka simán fog menni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Öntől szokatlan módon ma a gondolkodása megfontolt és gyakorlatias. Komoly hangulatban van, és csak komoly témák kerülhetnek most napirendre. Jó alkalom, hogy tanácsot kérjen az önnél idősebb vagy tapasztaltabb személyektől!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Könnyen lehet, hogy lesz valakivel egy komoly vitája, és a véleménykülönbséget sokáig nem tudják tisztázni. Ez az elhúzódó vita idegileg is kikészítheti… Este szüksége lesz rá, hogy elterelje a figyelmét, nézzen meg egy jó filmet!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold az ön jegyében jár. Rengeteg energiája lesz, talán túl sok is… Vigyázzon, mert bár jót akar, egy kicsit túlzásba eshet, és ezáltal könnyelmű hibákat követhet el.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A kiegyensúlyozottságának hála, ösztönösen megtalálja a módját annak, hogy mindenkit elégedetté tegyen a környezetében, és könnyedén feloldja a konfliktusokat. Ma ismét mindenki önre fog figyelni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma rengeteg dicséretet bezsebelhet az ötleteiért és a kreativitásáért. Élvezze a jól sikerült munka örömét! A szerelemben sem kell visszafognia magát: valaki már régóta figyeli a környezetéből, és arra vágyik, hogy végre ön is észrevegye őt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A szorgalma, lendülete egész nap kitart, és még előre is sikerül dolgozni – joggal elégedett tehát magával! Este már csak pihenni szeretne, ezért idegesíteni fogja a párja, aki viszont valamilyen programot szervez kettejüknek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Vezesse le a felesleges energiáit sporttal! Kihozhatja magából a legjobbat, és utána fittebbnek érzi majd magát, mint valaha!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár ön igazán türelmes ember, most már tele a hócipője az okvetlenkedő alakokkal. Sajnos van néhány munkatársa, aki valóban hátráltatja a munkában. Pórbálja megértetni velük a helyzetet!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Használja ki a pozitív kisugárzását, és semmiképpen se gubózzon be otthon, mert most óriási az esélye annak, hogy megismerkedjen valakivel, akivel feledhetetlen pillanatokat élhet át – sőt, még ennél is több lehet a dologból!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez önnek túlságosan is sok feszültséget jelent. Nem érti, és nem is tudja mire vélni a környezetében lévő emberek szenvedélyes kirohanásait. Ha teheti, vonuljon vissza, és töltse az estét egyedül!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: