2019-11-24 07:55:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Meggondolatlan magatartása miatt most bárkivel összeveszhet

Napi horoszkóp november 24-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön nyolcadik sorsterületén három planéta áll a Skorpió jegyében, komoly üzletkötésre nem alkalmas ez a nap. Ha egy picit képes lenne barátságosabb hangnemet megütni kedvesével, akkor viszont nagyon forró éjszakában lehetne része.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A társkapcsolatok sorsterületén három planéta is átvonul, nem könnyű eset egyik sem, de ön van olyan simulékony modorú és bájos magatartású, hogy bárkit kenyérre tudna kenni - most ebben támogatja az éppen előre induló Neptunusz, aki a párkapcsolatokért felelős életterületére támogató fényszöget ad.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Három planéta az ön hatodik sorsterületén nem megnyugtató: a Mars a Holddal együttáll és szemben az Uránusszal. Próbáljon meg lehiggadni és ne heveskedjen, pláne éles szerszámok használata közben, lehetséges egy konyhai baleset, megégeti vagy elvágja a kezét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

 

Az ön ötödik sorsterületén is átballag három planéta, a Skorpió jegyében, ami szenvedélyes szerelmeskedést ígér. Ha vacsorát is rendelnek, azzal kicsit óvatosabban bánjanak, mert hiába a Vénusz-Jupiter együttállása a hatodik sorsterületén, ez mégiscsak egy gyomorrontáshoz hasonló állapotot jelent.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

 

Ez a vasárnap valószínűleg valamilyen kényeztető programmal telik, a családtagjait is magával viszi. Remek hangulatban töltik a napot!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

 

Az ön első és hetedik sorsterületének uralkodói egymással kellemes fényszöget zárnak be. A Neptunusz megindult előre, ez azt jelzi önnek, hogy az eddig kibogozhatatlan szálak, kezdenek kisimulni, ön és partnere között is helyreáll a békesség, és ismét olyan a szerelmük, mint régen.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

 

A Vénusz és a Jupiter együttáll az ön harmadik sorsterületén. Ez egy nagyon kellemes konstelláció önnek, új, friss kapcsolatok érkeznek az életébe, akár baráti, akár szerelmi minőségben. Élvezze ki e két bolygó kényeztető erejét.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

Ön cseppet sem felszínes ember, most mégis úgy tűnik, az egyik kapcsolatnak vége, de már itt a következő. Ha most ismerkedik meg valakivel, akkor az illető a bolygók jelzése szerint nagyon temperamentumos, okos, és még romantikus is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

Az Uránusz-Mars szembenállása az ön hatodik és tizenkettedik sorsterületét emeli ki, ráadásul a Skorpió jegyében. Kerüljön minden kétes alakot, ne menjen bele szópárbajokba, mert ha a butaság szintjére lerángatják önt, ön ott fegyvertelen.


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

A harmadik sorsterületén tartózkodó Neptunusz, aki a Skorpió Merkúrtól egy trigont kap, csak ráveszi önt, hogy elmenjen egy előadásra, pedig semmi kedve kimozdulni. Nagyszerű programban lesz része!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

Lobbanékony, meggondolatlan magatartása miatt most bárkivel összeveszhet, ez alól még a szülei sem kivételek. Hajlamos lesz türelmetlen kirohanásokra.


Halak: II. 19. - III. 20.

Erős vágya van a másokkal való együttműködésre és a kommunikációra. Hívja meg barátait, nagyszerű beszélgetésekben lesz része!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: