2019-12-11 08:26:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma különleges szerencse érheti a pénzügyek terén

Napi horoszkóp december 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A karrier sorsterületén elhelyezkedő Vénusz-Szaturnusz konjunkció biztosítja, hogy mai napon a munkája a nyilvánosság elé kerüljön és azt mások is elismerjék. Ez járhat egy előléptetéssel, kinevezéssel, magasabb fizetéssel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó nap arra, hogy üzleti ügyeivel foglalkozzon, vagy beszerzéseit elintézze, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan és körültekintően, tisztességesen jár el. Ma képes racionális döntéseket hozni. Régebbi vagy újabb kapcsolatai mind nyugodtabbak lesznek és stabilabbak a mai nap folyamán.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold már az ön jegyében tartózkodik, de Telihold csak holnap lesz. A szokásosnál is nyitottabb, gyors az észjárása, könnyen ismerkedik. Ha éppen társat keres, arra is alkalmas ez a nap, az elköteleződés viszont ambivalens érzéseket okoz önnek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz-Szaturnusz konjunkció az ön hetedik sorsterületére esik. Problémák adódhatnak most közeli kapcsolataiban, de csak az amúgy is gyenge kapcsolatok nem élik túl ezt a nehézséget...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap az ön ötödik sorsterületén vonul keresztül, nagyon kerülgeti most önt egy valaki, nagy az esély a szerelemre. Ha nem független, akkor boldog időszakot élhet meg partnerével és örömteli napokat a gyermekeivel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Mars a harmadik sorsterületén jár és pontos szöget alkot a Neptunusszal az ön hetedik életterületéről. Energiaszintje nem túl magas, de érzelmei annál romantikusabbak kedvese iránt. Estére szervezzen valamilyen meghitt, romantikus programot.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz konjunkciót alkot a Szaturnusszal, ez egy kétes áldás, általában a pénzügyeket biztosítja ez a fényszög, ha ön nem pazarló természetű. Emocionálisan viszont távolságtartást jelez, úgy érezheti, párja nem törődik önnel.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Energiaszintje nem mondható magasnak, annak ellenére, hogy a Mars az első sorsterületén tartózkodik. Talán egyszerűen csak kedve nincs a rohanáshoz, pörgéshez, ügyintézéshez. A legjobb lenne, ha tudna pár napot pihenni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tekintettel arra, hogy ma tárgyilagossága nincsen toppon, ez a pillanat nem alkalmas, arra, hogy komoly tárgyalásokba bocsátkozzék vagy vitába szálljon fontos kérdésekben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most képes nagyon keményen dolgozni, ha munkája hatékony lesz, akkor arra felettesei is felfigyelnek. Nagy valószínűséggel valamilyen formában meg is jutalmazzák érte.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma különleges szerencse érheti a pénzügyek terén, talán nyer valamit, vagy más módon jut váratlanul egy kisebb összeghez. Ösztönzőleg hat most ez az időszak önre más területeken is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Fárasztja a megszokott rutin és jobbítani kívánna az életén. Ez idő tájt kilátásai javulnak. Váratlan események teszik lehetővé az előrelépést.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: