2020-08-04 08:06:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma anyagi veszteség érheti, vagy felelőtlenül költekezik

Napi horoszkóp augusztus 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntőben jár. Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Anyagiakat is érintő kérdésekben érdemes lenne még néhány napot várnia, mielőtt komoly döntéseket hoz. Talán még nincs birtokában minden szükséges információnak. A jó elhatározáshoz szüksége lesz rá, hogy teljesen tisztán lásson.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az otthoni ügyek kerülnek előtérbe, ezen belül is a háztartási kiadások. Váratlanul elromolhat valami, és ha nincs félretett pénze, bizony kölcsön kell kérnie a javíttatásra.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Valami bosszantó dolog kerül az útjába, de ne rágódjon emiatt sokáig! A Hold a Vízöntő jegyében áll, délután a felhők fölé emelkedhet a hangulata, és komoly hasznot, sikereket könyvelhet el. A rutinfeladatokat a legnagyobb könnyedséggel végezheti el.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagy örömöt okoz, hogy egy fontos régi tervét véghez tudja vinni. Ezért persze irigyei száma is megnő. Ne foglalkozzon velük, ahogy a keserű megjegyzéseikkel sem, azt meg főleg ne hagyja, hogy elrontsák az örömét!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Egy váratlan lehetőség adódhat ma az életében, aminek köszönhetően hamarosan pénz állhat a házhoz önöknél. Ne akadékoskodjon, csak ragadja meg a kínálkozó lehetőséget! A bizalom persze elengedhetetlen, mindkét részről.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon szívesen tanul, és cserél tapasztalatot az önnél idősebbekkel. Jól is teszi, hasznos felismerései lehetnek. Az érzelmi kérdéseket viszont ne ma akarja tisztázni, mert a bolygók viszályt szítanak a párkapcsolatában.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vízöntő-hold kedvező önnek. Ma minden a tervei szerint alakul, és ez vidámmá, felszabadulttá teszi. Ennél boldogabb már csak akkor lehet, ha hagy egy kis teret a spontaneitásnak is. Hagyja, hogy egy váratlan ötlete vezérelje! Szép élményben lehet része.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a munkahelyén több megbecsülést szerezhet magának, mert nyugodt és megfontolt ember benyomását kelti. A magánéletében viszont válaszút elé állítja a sors. Döntenie kell, hogy a szenvedélyt választja, vagy a meghitt köteléket.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Használja ki a lehetőségét annak, hogy új dolgokat tanuljon valakitől. A megszerzett ismeretekkel könnyebben és hatékonyabban fog tudni dolgozni. Ehhez persze az is kell, hogy elfogadja a tapasztaltabb személyek segítségét!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Vigyázzon a pénzére! Ma anyagi veszteség érheti, vagy felelőtlenül költekezik, vagy olyan embernek adhat kölcsön, aki aztán nem fizeti vissza azt.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A munkahelyi stressz, a sokasodó feladatok miatt nehéz lesz megtartani azt az egyensúlyt, ami eddig megvolt a hivatás és a magánélet között. Egy szerelmi kaland csak tovább bonyolítaná az életét, úgyhogy jól gondolja meg, hogyan reagál kollégája közeledésére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: