2020-07-15 07:46:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ma alaposan próbára tehetik a béketűrését

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Jól szervezi a munkáját, remek ötletei is lehetnek a mai napon. Egy váratlan telefonhívás, vagy látogatás nagy örömet szerezhet önnek. A változásokhoz viszont nyitottabban kellene állnia, a munkahelyén ugyanis átszervezések várhatóak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bika jegyében jár. Remekül érzi ma magát, a közérzete jó, és kedvező híreket is kaphat. Az azonban előfordulhat, hogy egy apróságon felfortyan, és nehezen csillapodik a dühe. Jobban tenné, ha fékezné magát, mert a meggondolatlanságával most maga alatt vágja a fát...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Remek napra számíthat! Ha egyedülálló, akkor ma végre megismerkedhet valakivel, aki változást hoz az életébe. Talán egy szórakozóhelyen kezdenek el beszélgetni, vagy a barátai mutatják be önnek: egy biztos, szerelem lesz első látásra!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr megindult előre a Rák jegyében, ez önre nagyon kedvezően hat. Bármilyen célt is tűzött ki az elmúlt időszakban, a siker garantált. A pénzügyekkel kapcsolatosan is pozitív fordulat várható, talán másodállást kap, és így növekednek meg a bevételei.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Bika-hold felerősíti a vágyát arra, hogy kicsit kényeztesse magát. Remélhetőleg épp a szabadságát tölti, és valóban van ideje az élet élvezetére! Ha dolgoznia kell, most nehezére esik megfelelni a kötelezettségeinek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr már előre halad, ez jelzi, hogy végre elhatározásra jut egy családját érintő kérdésben. Talán a költözésen gondolkozik, vagy át akarja alakítani a lakást. Ma neki kezdhet a megvalósításnak!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kínos szituációba keveredhet. Talán elszólja magát, kifecseg egy titkot, vagy továbbad egy pletykát. Nehéz lesz kimagyaráznia magát, máskor legyen elővigyázatosabb!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bikában jár, ez kimondottan kedvez önnek. Jó a hangulata, szívesen főz valami finomat, és az is feltölti, ha egy kicsit kertészkedik, vagy csak sétál a parkban. Egy fontos kérdésben azonban megmakacsolhatja magát… ne hagyja, hogy emiatt ez a szép nap veszekedésbe torkolljon!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma bármihez is kezd, valami folyton megzavarja a munkában. Szerencsére ön szívós és kitartó, ezért semmilyen kitérő nem veszi el a kedvét, hanem csak újabb erőt ad önnek a továbblépéshez.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Túlságosan lelkiismeretes, mindig a legtökéletesebb eredményre törekszik. A gond csak az, hogy ezt nehéz bírni energiával, előbb-utóbb ön is belefárad a maximalizmusába. Próbáljon ma egy kicsit lazítani, különben túlhajtja magát, és kudarcot vallhat a terveivel!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma alaposan próbára tehetik a béketűrését. Valaki túllő a célon, és tapintatlan kérdésekkel ostromolja. Reagáljon határozottan, vállalja fel a konfliktust!


Halak: II. 19. - III. 20.

Túlságosan kritikusan viszonyul a párjához, ez persze veszekedéshez vezethet. Bánjon óvatosabban a szavakkal, mert ma különösen hajlamos arra, hogy sértően fogalmazzon. Ellenkező esetben valószínűleg ön is a szívére venné a hasonló megjegyzéseket...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: