2019-02-21 05:11:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legyen nagyon óvatos és türelmes

Napi horoszkóp feburár 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Most érzékeny, sérülékeny lesz. Érzékel mindent, ami a környezetében lejátszódik, mégpedig közvetlenül és intenzíven. Higgye el, megbízhat a megérzéseiben. Este egy nagy fürdő az, amire éppen szüksége van. Teste jó közérzettel fogja meghálálni!

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Erősnek érzi magát, nehéz kihozni a sodrából. Ezzel a lendülettel találkozói, beszerzései vagy akár a kisebb javítások otthon: minden könnyen sikerül. Este szervezzen valamilyen örömteli programot, igazán megérdemli!

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold gyengítő hatással van önre. Hagyjon magának időt, lehetőleg halasszon el minden fontos találkozót és inkább szakítson egy kis időt magára. Amúgy is sok minden akadozik, nehezen érne el sikereket.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tervezze meg teendőit, mert különben összecsapnak a hullámok a feje fölött. Ne vállaljon magára mindenféle apró-cseprő ügyet. Tegyen meg mindent azért, hogy maximálisan teljesítse feladatát, a többit bízza a sorsra.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Természetéből adódóan néha gondolkodás nélkül kimondja, ami a szívén van, és a mai napon ez kínos helyzetbe hozza. Társai türelmetlenek lehetnek, ez tovább ront a helyzeten. Ne költekezzen, ha nem muszáj!

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön jegyében jár. Koncentráljon jó megjelenésére, mert ma egy fontos embernek mutatják be. Karrierjével kapcsolatban jó hírt kap.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minden dolgot egyensúlyban akar tartani, ám a görcsös igyekezete által nagyszerű alkalmakat szalaszt el... Úgy gondolja, hogy egy még előnyösebb helyzetet kellene elérni és kihasználni. Jobb lenne, ha egy kis teret engedne a spontaneitásnak, és nem morfondírozna annyit!

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pozitív energia veszi körül, mindenki jóindulattal van ön iránt, és ha segítségre van szüksége, az emberek készek az ön hóna alá nyúlni. A mai nap nagyon romantikussá is válhat. Szerelmével olyan jól érzik magukat együtt, hogy elhatározzák, összeköltöznek. Ha már mindezen túl vannak, úgy ez most a nagy egyetértés napja.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold kellemetlen fényszögben áll az ön jegyével, és ez gyengíti önt. Sok a teher az ön vállán! Maradjon annyira nyugodt, és tárgyilagos, amennyire csak lehet.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Sok változás történik mostanában életében, amelyek örömmel töltik el. Az új helyzetekhez rugalmasan tud alkalmazkodni. Rátalálhat önre a nagy szerelem!

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bonyodalmakra számíthat, de ezt csupán a Hold okozza. Legyen nagyon óvatos és türelmes, akkor mindent meg tud oldani, amit eltervezett.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold még a Szűz jegyében van, ez céltudatossá és ambiciózussá teszi. Ma kitartással érhet célt! Vegye észre, ha valaki gátolná munkájában, ne menjen el szó nélkül mellette. Legyen tudatában képességeinek, és hogy egészen biztosan önnek van igaza.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: