2018-11-04 06:38:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legjobb, ha ma otthon marad

Napi horoszkóp november 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll a Kos jegyével szemben. Ma nem sok minden történik. Természetével ellentétben eléggé kedvetlenné válhat. Ez nem baj, ön is lehet néha gyenge. Tegye azt, amihez kedve van. Holnap már sokkal jobb lesz a hangulata.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jól érzi magát, és végre itt egy nyugalmas vasárnap. Olvashatja a kedvenc könyvét, hallgathat zenét, meditálhat, mindez nagyon is illik ehhez a naphoz. Ebben az álmodozó légkörben könnyebben tud magára találni. Este már a hétfői napot kell megszervezni.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ez sajnos nem kecsegteti jó kilátásokkal. A Vízöntő jegyében áll a Mars, így visszatér az önbe könnyedség, sikeresebben küzd meg a nehézségekkel. Ismét lényegesen több lendületet érez magában.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap a Skorpió jegyéből támogatja önt. Alapvetően jó lelki állapotban lesz, mert ez a bolygókapcsolat jót tesz önnek. Szabadon tehet mindent, amihez kedve van. Este tisztázhat egy-két dolgot, ami kimondhatatlanul ott volt a levegőben.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, de a Mars szemben áll az Oroszlán jegyével. Ma könnyen előfordulhat, hogy veszekednie kell valakivel, pedig semmi kedve a konfliktushoz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Keresse fel barátait, vagy hívja meg magához őket, ez most hihetetlen energiaforrást jelent. Tervezzen egy találkozót, főzzenek valamit közösen, vagy egy csésze kávé mellett is nagyon jól el lehet beszélgetni bármiről.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez kellemes, örömet szerezhet önnek. Kapcsolja ki az ébresztő óráját, és aludja ki magát alaposan. A Hold biztosítja, hogy nyugodt legyen a napja.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap már a Skorpió jegyében jár. Ez igazi ajándék az ön számára. A Neptunusz a Halak jegyében áll, ön pedig csodálatosan érzi magát. Minden a legnagyobb rendben van. Jó kapcsolata lesz a világgal, és ezt ma ki is tudja használni. Kedvesével a legnagyobb vitákat is nyugalomban meg tudják beszélni.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, hagyja magát sodortatni az árral. Ne tervezzen nagy akciókat. Nem tesz semmi rosszat azzal, ha nem ugrik ki azonnal az ágyból, hanem a mai napot pihenéssel tölti. Egy kiadós séta a természetben nagyon jót fog tenni önnek.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma vegye körül magát kedves emberekkel, ők lesznek az ön erőforrásai. Egy hosszú séta is nagyon jót fog tenni önnek. Lehetőleg olyan emberekkel vegye körbe magát, akik erőt adnak önnek. Este egy masszázs, egy illatos habfürdő nagyon meg fogja nyugtatni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Mars a Vízöntő jegyében áll, ez harci kedvet ad, viszont a Hold a Mérleg jegyében meg tudja nyugtatni. Legjobb, ha ma otthon marad, és senkinek nem engedi, hogy nyomás alá helyezze. Ön határozza meg, hogy mit kezdjen a szabad idejével.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap már a Skorpió jegyében áll, ez kellemes érzéssel tölti majd el. Maradjon otthon, a saját világában. Ide csak azt engedje be, akit ön akar. Ön lehet, hogy egyedül van, de egyáltalán nem lesz magányos. Szüksége van szabad térre, hogy tudjon lazítani, álmodozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: