2015-05-10 11:09:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kitörhet a megszokott kerékvágásból

Napi horoszkóp május 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Elegendő türelme lesz olyasmivel foglalkozni, amivel csak lassan, lépésről lépésre lehet haladni és apró részletekbe menő, elmélyült odafigyelést igényel. Gondos munkájáért elismerésben részesülhet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars már a Bika jegyének végén áll. Gyakorlatias, de jelentős célokra törekszik és ilyen ütemben el is érheti azokat. Energiáit most ellenőrzése alatt tudja tartani, és be tudja osztani, hogy elhúzódó, pontos, türelmes munkát végezhessen fizikai vagy szellemi téren. Képes lesz kívülről szemlélni önmagát, és ezáltal rengeteget tud tanulni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars nagyon közel van már az Ön jegyéhez, és szemben áll a Szaturnusszal. Akadályokra, nehézségekre kell számítani. Kételkedhet önmagában és a képességeiben: ne tegye, képes elvégezni a feladatot! Legyen ennek tudatában, és kimért tempóban haladjon előre. Egy idő után rájön majd, hogy félelmei indokolatlanok voltak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz az Ön jegyében áll, de kellemetlen kapcsolatban a Szaturnusszal. Azok a tervei, amelyeknek megvalósításán dolgozik már egy ideje, és amelyek hat hónappal ezelőtt gondot okoztak, most végleg kudarcba fulladhatnak, ha nem elég figyelmes. Elképzelhető, hogy mások hibájából, úgyhogy legyen óvatos!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter kellemetlen kapcsolatban van a Plútóval. Ha ellenállásba ütközik és dühös lesz, nyíltan nézzen szembe az illetővel, és öntsön tiszta vizet a pohárba. Az a legfontosabb, hogy kerülje el a stresszt és a feszültséget, amennyire csak lehet, és lazítson.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars a szintén Merkúr uralta Ikrek jegyébe készül. Ez az időszak mindenféle váratlan felfordulást hozhat. Balesetek fordulhatnak elő, amit egyébként többnyire saját meggondolatlansága, lobbanékonysága idéz elő. Ezt elkerülheti, ha kellő óvatossággal kezeli az éles szerszámokat, különösen, amikor mérgelődik valamin.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars levegő elemű jegybe készül átlépni. Ez a nap nem lesz alkalmas hosszú távú tervek készítésére. Váratlan fordulatok, akadályok jellemzik ezt a tranzitot, és ha ellenszegül, csak ront a helyzeten, főleg, ha az hatósági, jogi üggyel van kapcsolatban.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars elhagyni készül a Bika jegyét. Akkor is próbáljon meg pozitívan állni a helyzetekhez, ha mérges valakire. A meggondolatlanság most súlyos következményekkel járhat. Váratlan izgalmak kísérik ezt a tranzitot, akár egy apró operáció szükségessége is felléphet, bár ez általánosan nem jellemző.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars rövidesen átlép az Önnel szemben álló Ikrek jegyébe. Szeretne megszabadulni minden korlátozástól és minden kötöttség ellen lázad. Ez nehézségeket okozhat a másokkal való viszonyában, különösen a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Mindenáron érvényre akarja juttatni az akaratát, ha törik, ha szakad… Vágjon bele inkább új feladatokba!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútónak kellemetlen kapcsolata van a Jupiterrel. Ön most lobbanékony, meggondolatlan, telve van ellenőrizetlenül feltörő energiával. Nem tűri a szabadságának semmiféle korlátozását. Konfliktusai támadhatnak, meglepő események történhetnek Önnel. Az önérvényesítés megfelelő formái segítenek megbirkózni ezzel a bolygóátvonulással.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma kitörhet végre a megszokott kerékvágásból. Nyitottá válik az új gondolatok és meglátások iránt, és Önnek is eredeti gondolatai támadnak. Vágjon bele nyugodtan, ha ez a munkáját érinti, sikerre számíthat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars rövidesen belép a Halak jegyébe. A megszokott dolgok untatják. Új barátságokat köthet, vagy felkeresheti azokat, akik ösztönzőleg hatnak Önre. Izgalmas időszak lehet ez a személyes fejlődése és önmaga felfedezése terén. Remekül érzi magát, és az új élményekre való nyitottsága révén mozgósítani tudja belső erőforrásait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: