2017-05-10 23:28:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kilátásban van egy nagy kaland

Napi horoszkóp május 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Nyilas jegyében jár. Ez a nap ideális lesz arra, hogy otthonában a javításokat elvégezze, a kerti munkákra is sort keríthet végre. Fontos döntésekre a délután lenne a legalkalmasabb.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az élet praktikusabb oldala kerül előtérbe, ma képes arra, hogy minden nehézséget optimistán és gyakorlatiasan kezeljen. Jót tesz a hangulatának, hogy nem kerít olyan nagy feneket a dolgoknak! Másokkal szemben is kedves és nagyvonalú!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma tele lesz bizakodással, a munkahelyén is laza a hangulat, így tényleg van minek örülnie! A pénzügyekkel azonban legyen óvatos, a könnyelműség az anyagiakban inkább hátrány, mint előny… Főleg akkor legyen észnél, ha kölcsön kér öntől valaki!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lassítson le egy kicsit, különben a nagy kapkodásban alaposan belebonyolódhat néhány részletkérdésbe. A legjobban most a rutinfeladatokkal boldogul, lehetőleg ezeket vegye sorra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban. Fertőzés is okozhat rossz közérzetet. Talán nem ártana ágyban maradnia.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A szokottnál is érzékenyebb lehet, ezért a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedvét. Ellenkező esetben viszont parázs vitákra, sírós hangulatra számíthat. Kerülje hát a barátságtalan személyek társaságát!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma találkozhat végre egy titkos hódolójával. Nem is sejtette előre talán, hogy mennyire fel fogja kavarni ez a találkozás… Azt majd az idő dönti el, mennyire lesz tartós a románc, úgyhogy egyelőre élvezze a jelent, a pillanat varázsát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az anyagi gondok arra kényszeríthetik, hogy változtasson eddigi elképzelésein. Talán fájó lépésekre kényszerül, de még mindig jobb most lépni, mint tovább halogatni a döntést, és esetleg áldozni reménytelen célokra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön jegyében jár, és ez felerősíti az ön pozitív tulajdonságait: most még optimistább és aktívabb, mint egyébként! Vigyázzon, lehet, hogy mások úgy érzékelik, szélvészként közlekedik, lassítson le hát egy kicsit!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma kissé szétszórt lehet, ezért a pontosságot, nagy odafigyelést igénylő munkákat, ha teheti, inkább halassza más napra. A tegnapi telihold csapongó, nagy energiái viszont segíthetik a kapcsolatépítésben. A karrierjét is támogathatja valaki.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hallgassa meg azokat a tanácsokat, amik ésszerűnek mutatkoznak, a makacsságával most csak a saját dolgát nehezíti meg. A külön utak nem sikerülnek olyan jól, fontos lenne, hogy ma belássa ezt!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Nap és a Neptunusz jó fényszögben vannak egymással, most nyugodtan megbízhat a megérzéseiben, de a kreatív oldala is érvényre jut. Jó meglátásai lehetnek, ossza meg ezeket másokkal!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: