2017-05-10 00:45:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kilátásban van egy nagy kaland

Napi horoszkóp május 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Skorpió jegyében kiteljesedő telihold mágikus hatását érezheti ma! Olyan megérzései, sugallatai lehetnek, amik segítik eligazodni a nehéz helyzetekben. Ma minden gyorsabban és könnyebben megy, mint gondolta volna, ezt az ön jegyében előre haladó Merkúrnak köszönheti!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, szemben az ön jegyével. Ez egy régi vita felelevenítését okozhatja, ám most esélyt kap arra, hogy végre pontot tegyen az ügy végére! Fontos, hogy meg tudja őrizni a tárgyilagosságát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most kiállhat másokért, segíthet nekik, megmutathatja, mit kell tenniük, anélkül, hogy manipulálná, vagy kényszerítené őket bármire. A Merkúr már előre halad, nyugodtan belekezdhet mindenbe, amit szeretne elvégezni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sikeres napnak néz elébe! A pénzére viszont jobban kellene vigyáznia, mert fennáll a veszélye annak, hogy többet ad ki, mint amennyit a költségvetése elbír. Persze nem csak önnek kell takarékoskodnia, a családtagjainak is szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Éppen itt volt az ideje, de végre elismerik a tehetségét. Ha eddig nem azzal foglalkozott, amihez igazán ért, akkor a mai nap ebben is fordulatot hozhat. Mérlegelje a lehetőségeket, és változtasson, amint lehet!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kicsit kímélnie kellene magát, pihenjen sokat, még akkor is, ha ön nem szeret ölbe tett kézzel ücsörögni. Ma értékes felismerései lehetnek, de csak akkor, ha hagy elég időt az elmélkedésre!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma olyan javaslatokat tehet, amelyek helyességéről a többieket is meg tudja győzni. Boldoggá teszi a siker, a megbecsülés! A párkapcsolati problémákat most tegye félre, ráér azokat később megoldani.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön jegyében álló telihold miatt ma különösen jó érzékkel közelít a nehéz feladatokhoz. Ön mindig is jó emberismerettel bírt, de most mintha még inkább átlátná, ki, mit, miért tesz – ezt pedig nagyon is kamatoztathatja az előrejutásban!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jókedvű nap elébe néz, minden tennivalóját könnyedebben el tudja végezni. Délután vagy kora este menjen szórakozni a barátaival vagy kollégáival. Egyiküknek talán lesz is mit ünnepelni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Mozgásba jönnek ön körül a dolgok, végre tud előre lépni anélkül, hogy újabb és újabb akadályok adódnának. A Merkúr már előre halad, használja ki ön is ennek a lendületét. Az üzleti életben ma vállalhat egy kis kockázatot is!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma olyasmire lehet lehetősége, amire már régóta vágyott. Talán egy nem várt utazás képében jön el a nagy kaland, egy távoli helyre kaphat meghívást, vagy valamilyen álomüzlet adódhat, amit külföldi kapcsolatainak köszönhet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma alkalma adódhat, hogy egy régi barátságot megerősítsen, hogy viszonozza valaki kedvességét. Ne sajnálja az időt és a pénzt. Ahogy eddig is, most is busásan meg fog térülni a befektetése.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: