2019-06-24 04:57:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kerülje azokat az üzletkötéseket, melyek gyors meggazdagodást ígérnek

Napi horoszkóp június 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A hosszú távra szóló, fontosabb döntéseit, vagy terveit jobb lenne egyelőre félretenni, gondolkodását ugyanis érzelmi szempontok befolyásolják és nem a tárgyilagos megfontolás.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétáját, a Vénuszt a Neptunusz feszítően fényszögeli, hajlamos ma mindenkit szebbnek látni és persze rögtön csalódás éri, mert a valóság másként fest. Mértéket tartva azonban nem ártalmas bolygóállás ez, segítségére lehet, ha megpróbál két lábbal a földön járni.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön első sorsterületén halad át a Vénusz, és ma a Neptunusz csalóka illúzióival találkozik. A szerelemben egy csodálatos romantikus közjáték jöhet, amiért mindketten rajongani fognak. Titkos szerelmi kapcsolat is kibontakozhat a mai napon.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold az ön uralkodó planétája együttállást alkot a Neptunusszal, ez a fényszög ösztönzően hat képzeletvilágára. Használja fel ezt a napot vers vagy regényolvasására, álmodozásra vagy egy műalkotás tanulmányozására, esetleg lélektől lélekig érő baráti beszélgetésekre.

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hatalmas alkotó és szellemi erő lakozik most önben, aminek kifejeződésre kell jutnia, különben óriási energia vész kárba. Az önnel született lelkesedés ma megmutatkozhat kreativitásában a munkája területén, minden pillanatot ki kell használnia, különben a tétlenség önt búskomorrá teheti.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétáját a Hold kellemesen fényszögeli, ez önt kifejezetten gyakorlatias gondolkodásúvá teheti a kritikai érzéke miatt. Lehetséges, hogy ma többet követel magától, mint másoktól, valójában ebből származik a legtöbb gondja. Túlkomplikálja az ötleteit, meg kell tanulnia a dolgok fő vonalát látni.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétáját, a Vénuszt a Neptunusz sajnos ma nem előnyösen befolyásolja. Próbálja meg emlékezetébe vésni, hogy mindannyian csak emberek vagyunk és nem lesz annyira kiábrándító a nap végére kiderülő igazság. Nem kell a szerepét sem túlidealizálnia, kerülje el a mártíromkodás csapdáját.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Elegendő fizikai és lelki erővel rendelkezik, nyugodtan vállalhat kemény és nagy szorgalmat igénylő feladatokat. Ezek főként akkor sikerülnek jól, ha személyesen és érzelmileg is kötődik hozzájuk.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó planétáját, a Jupitert a Hold kvadráttal fényszögeli. Általában véve jól érzi magát a bőrében és jó szándékkal közelít ma embertársaihoz, mégis ha a többiek kissé érdektelennek mutatkoznak, az azért lehet, mert ön tudálékos módon közelíthet hozzájuk.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz és a Hold közötti kellemes fényszög nyugodt és elmélyült lelki állapotot teremthet önnek, érzelmi élete egyensúlyba kerül. Képes ma foglalkozni nehéz vagy megerőltető munkával is, alapossága révén hamar a végére járhat a dolgoknak.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A második sorsterületén ma áthalad a Hold, együttállásban a Neptunusszal, legyen óvatos, kerülje azokat az üzletkötéseket, melyek gyors meggazdagodást ígérnek. Most nem látja át a helyzetet tisztán, gondolatai összezavarodhatnak.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma az ön napjegyében együttáll a Neptunusszal, ez egy kicsit álmodozóvá teheti, és nagyon jólelkűvé is, szívesen adakozik. Nincs ebben semmi különös, ön ezt az érzést már megszokta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: