2020-07-30 07:50:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Képtelen a koncentrálásra, ezért a megszokott rutint is valahogy nehezebben viseli

Napi horoszkóp július 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilasban jár, emiatt ma egy kényes szituációban türelmetlenül viselkedhet, és ezzel jó pár ellenséget szerez magának. Nem kifizetődő, ha most túlságosan nyílt, mert mások nem biztos, hogy megbocsájtják az őszinteségét.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Oroszlán jegyében járó Nap vehemensebbé teszi, hajlamos ma ingerülten reagálni. Szinte ugrásra készen várja, hogy valakin kitölthesse a dühét… Menjen el inkább sportolni, főleg az úszás segíthetne abban, hogy egy kicsit lehűtse magát és forrongó kedélyét!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem tud dönteni, és ezért tanácsot kér több embertől is. A gond csak, hogy egymásnak ellentmondó érveket sorakoztatnak fel, és ez csak még inkább összezavarja...

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A szokásosnál is ingerlékenyebb lehet a mai napon. Egy plusz munka, vagy a kánikula lehetnek az oka annak, hogy nem tud nyugodt maradni. A megjegyzéseket is rosszabbul tűri.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nyilas-hold és az Oroszlán-nap jókedvűvé teszi, viszont mindkét jegy hajlamos a túlzásokra, no meg a luxus szeretetére… Ne költekezzen olyan gondtalanul, mert nagyobb kiadást jeleznek a bolygók a közeljövőre!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Beprogramozott ütemterv szerint szeretne élni, dolgozni, de ez mostanában egyre kevésbé megy. A számításai ma sem jönnek be úgy, ahogy várja, de azért vegye észre azt is, ami jobb, mint gondolta volna.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai napon nagyon sok energiát fektet abba, hogy az egyensúlyt megteremtse valamilyen téren. Lehet ez a pénzügyekkel kapcsolatosan, vagy a családi kapcsolatokban beálló békétlenség miatt. A szerelmi élete is változásban van.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az igazságérzete a mai napon hatalmasra nő, és nemcsak azt viseli el nehezen, ha önt éri támadás, hanem azt is, ha bárki mást bántanak meg az ön jelenlétében. Jól is teszi, ha helyre teszi az igaztalanul vádaskodót!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az ön jegyében jár, és ez az Oroszlán-Nap támogatásával igazán szenvedélyessé teszi önt. Ha kedvező hatások érik, akkor ez adakozó kedvben és sugárzó jókedvben nyilvánul meg, ha viszont felbosszantják, akkor most nehéz lesz csillapítani a haragját.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Segítséget kér valaki öntől, és most sem képes nemet mondani. A gond csak az, hogy végül alaposan túlhajtja magát, ráadásul a saját feladatait be sem tudja fejezni. Legalább este pihenjen, holnap úgyis nyugodtabb nap vár önre.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Képtelen a koncentrálásra, ezért a megszokott rutint is valahogy nehezebben viseli. A lazítása szemet szúrhat a főnökének, és akár még szóvá is teheti. Szerencsére ön mindig ki tudja vágni magát!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kellemes meglepetés érheti. Talán egy kollégája révén juthat érdekes információhoz, vagy egy barátja lepi meg valami váratlan ajándékkal, aprósággal.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: