2017-09-16 08:55:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Jól fog szórakozni

Napi horoszkóp szeptember 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez sok energiát ad, ami viszont nagy feszültséggel is járhat, főleg, ha nem sikerül értelmes célt találnia, amiben levezetheti… Ma kifejezetten örül, ha új kihívással kerül szembe! Érdemes lenne sportolnia valamit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Oroszlán jegyében járó Hold heves érzéseket vált ki önből, és talán annyira túlfeszítheti a húrt, hogy délután már nem is tudja ezeket magában tartani… Jó lenne, ha nem veszne össze teljesen feleslegesen a rokonaival, pláne nem a párjával...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok jó lehetőség kínálkozik ma az ön számára, és remekül tudja kamatoztatni a kapcsolati tőkéjét – olyan bizalmas információkhoz juthat egy rendezvényen, amelyek nagy előnyhöz juttatják az üzleti életben. Ma mindenkivel szót ért!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma mintha szárnyakat kapna! Az elmúlt napok kisebb egészségügyi panaszait is sikerült legyűrnie, a közérzete kiváló, és tele van energiával. Az estét töltse a barátai társaságában, mert érdekes híreket hallhat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold az ön jegyében jár, ez pedig szerencséssé teszi a mai napot az ön számára. Adódhat egy-két kellemes véletlen, ami bearanyozza a napját, és az érzelmi élete is kiegyensúlyozott. Összefuthat egy régi ismerőssel is!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön túl sokat vállal magára, és talán nem is veszi észre, hogy már a határait feszegeti... Állítson fel fontossági sorrendet, és csak azzal foglalkozzon, aminek valóban értelme van, különben csak elaprózza az erejét. A meddő vitákra ne fecséreljen energiát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez is jelzi, hogy a barátai ma fontos szerepet kapnak az életében. Ha bántja valami, ma számíthat az okos és vigasztaló szavaikra. Este olyan meghívást kaphat, amit nem szabad visszautasítania!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha valakit ma meg akar győzni valamiről, az egészen könnyen sikerülhet. Igaz ez azokra is, akikkel egyébként feszült a viszonya. A mai családi látogatások jól sikerülnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Éjjel nem alszik jól, és nagyon korán ébred, ám valószínűleg sikerül pozitív módon használnia a feszültségét. Remek ötletei lehetnek, a kreativitása a csúcson van ma!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A kisebb egészségügyi panaszaiból hirtelen teljesen kilábalhat. Bár a Hold az Oroszlán jegyében járva feszültté, kapkodóvá teheti, azért nagyobb zűrrel nem kell számolnia.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, jól áll önnek ez a tüzes energia. Nagyon öntudatosan lép fel, szívesen flörtöl, és jól fog szórakozni. Ismerkedésre kiváló a mai este!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha a dolgok nem a várakozásainak megfelelően alakulnak, ne vívjon meddő csatát a túlerővel szemben. Csökkentse a veszteségeit és kezdje újra! A kitartás a mai nap kulcsszava.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: