2017-06-01 07:50:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Javulhat anyagi helyzete

Napi horoszkóp június 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, és kedvezőtlen kapcsolata van a Nappal – emiatt önnek most kevés az energiája, nehezen összpontosít. Igyon sok folyadékot és kerülje a nehéz ételeket, ez segíthet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Olyan helyzetek adódhatnak ma, amikben megtapasztalja, hogy valóban, minden éremnek két oldala van… Több információt kap, és ezáltal minden világosabb lesz. Arra azért figyeljen, hogy ne tévessze szem elől a saját céljait! Van néhány kérdés, amiben muszáj „önzőnek” lennie…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében jár még, így most muszáj a gyakorlatias problémákra fókuszálnia. Nincs kellő türelme a párkapcsolati kérdések megvitatásához, jobb, ha kerüli most az ilyen helyzeteket!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Érdekes fejlemények várhatóak a munkahelyén, egy pozíció talán meg is üresedhet – ha ön is pályázik rá, akkor itt az ideje, hogy tárgyaljon erről a főnökével! Most sikeres lehet minden fontos megbeszélése.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Legyen nagyon éber! Hátráltatásokra, akadályoztatásokra kerülhet sor, az is lehetséges, hogy valaki szánt szándékkal be akarja csapni. A kreatív munka viszont támogatást kap a csillagoktól, így ma ezeket kellene sorra vennie.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Eredményes napra számíthat. Legyen higgadt, bízzon önmagában. Ne riadjon meg egy újabb feladattól. Készüljön fel rá, hogy nem mindenki őszinte, kiderülhet, hogy a háta mögött mást mondanak, mint a szemébe.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A fáradtság vagy a túlpörgés számlájára írható, hogy keveset törődik szeretteivel. Próbáljon egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között! Ha teheti, estére szervezzen egy közös programot a párjával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Zűrzavarosan indul a nap, később viszont nagyon jóra fordul. Egy társas összejövetelen fontos kapcsolatokat és új partnereket szerezhet. Még az is lehetséges, hogy a szerelem kopogtat be az életébe…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap kreatív munkákra alkalmas, de nagyobb volumenű, főleg anyagi dolgok intézésére nem. Úgy érzi, nagyon vonzódik valakihez, néha mégis szeretne fellélegezni, kibújni a szerelem kötelékeiből. Ne siessen el semmit!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne féltékenykedjen! A bolygók azt jelzik, hogy téves információk alapján ítélkezik, esetleg olyasmit is belelát bizonyos szituációkba, ami abszolút alaptalan. A munkahelyén viszont nagy eredményeket érhet el!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Anyagi helyzete javítására váratlan lehetőség adódik. Győzelmet arathat, de ha túl sokat kockáztat, veszíthet is! Ésszerűen kell ma döntenie, és ne hagyja, hogy mások befolyásolják.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, és ez kedvez önnek, harmonikussá teszi, és nem engedi, hogy a félelmei befolyásolják a döntéseiben. Érdemes ma a pénzügyekkel, üzleti kérdésekkel foglalkoznia.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: