2021-06-18 00:53:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Itt az ideje, hogy fellázadj az ellen, ha kihasználnak

Napi horoszkóp június 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Megrögzött lázadó vagy, és szeretsz előbb nemet mondani, mintsem gondolkodni azon, hogy jól teszed-e azt. A napi horoszkóp szerint a mai napon törd meg a trendet, és mondj mindenre igent! Meg fogsz lepődni, hogy milyen jól telik a napod.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma semmiért sem kell küzdened, minden megy a maga útján, te csak hátradőlsz és figyeled az eseményeket. A délután azonban hozhat váratlan meglepetéseket. A közlekedésben ma legyél nagyon óvatos és körültekintő!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Türelmetlenül vársz egy hírre, mert úgy érzed, ezen múlik az életed. Nyugodj meg, mindennek el fog jönni az ideje. Addig is, amíg a várva várt dolog megtörténik, van mit tökéletesítened a körülményeken. Az is számít!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az álmodozásnak egyetlen veszélye van: ha nem fogannak benne tettek... Vigyázz, ne csak az időd menjen velük. Ezért a tettek mezejére is lépj ki. A szilárdságot még tanulnod kell.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy régi barát közelségére vágysz. A társasága nemcsak azért hat rád megnyugtatóan, mert személyében visszatérni érzed a régi idők derűjét és teljességét. Most még valami mással, többel is a hasznára lehet neked. Majd kiderül, hogy miben is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nem kellene engedned, hogy a hangulataid irányítsanak. Így ugyanis könnyen a téged manipuláló rosszakarók kezébe kerülhetsz. Vedd észre a bajkeverők hátsó gondolatait, és őrizd meg a higgadtságodat. Kinek menjen ez, ha nem épp neked?


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szedd össze minden erődet, ma végre túl lehetsz egy nehéz erőpróbán. A csillagok ma melletted állnak, de bizonyos emberek nem. Most még ez se zavar, mert ha az égiek a te malmodra hajtják a vizet, a földi hatalmak ez ellen mit se tehetnek.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Közömbösséget tettetsz egy bizonyos személlyel szemben, aki pedig egyre fontosabb neked. Pedig ezzel saját magadat zárod el annak a lehetőségétől, hogy bármi is történjen közöttetek. Az meg mire jó?


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy új érzés, vonzalom bontakozhat ki a lelkedben a mai napon. Talán valaki viselkedésén lepődsz meg, de mindenképp pozitív érzéseket ébreszt benned az illető.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Komoly ajánlatot kaphatsz a mai napon, de nem szabad elkapkodni a döntést, mert sok múlik azon, hogy mit is lépsz. Jól teszed, ha a párodat mindenképpen beavatod, mielőtt bármit is teszel. Ő kívül van, de valamiben tisztábban lát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Te igazán szerencsés fajta vagy, mert mindenkinél könnyebben viseled el mások érzelmi kitöréseit, hazugságait, átlátszó játszmáikat. Azért is meglepő, hogy van, amitől még te is kiborulsz. Itt az ideje, hogy fellázadj az ellen, ha kihasználnak.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valami, vagy valaki megint felboríthatja a terveidet. Ettől kissé ideges leszel, pedig lehet, hogy inkább örülnöd kellene. Később kiderülhet, hogy ha minden a terv szerint alakult volna, rosszabb is lehetett volna. Lásd meg a jót a bajban!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: