2020-02-29 07:08:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Inkább kerülje a veszélyt, ne vegyen részt a kivagyiságban

Napi horoszkóp február 29-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Most úgy tűnik, hogy minden tökéletesen rendben van az életében. Kedvező pillanat, hogy összecsomagolja családját és nagy kirándulást tegyenek a szabadban!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most csapódnak le az elmúlt napok eseményei: ha jól cselekedett, minden öntől telhetőt megtett, akkor csupa kedvező jelet kap, ami növeli biztonságérzetét. Ellenkező esetben össze kell kapni a magát, és minden bepótolni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szervezőképességével kápráztathatja el környezetét. A szerencse is kíséri azonban, nemcsak a saját tetterejére számíthat, hanem az égiek segítségére is. Mintha minden pillanat új lehetőséget hozna: vegye észre, használja ki!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold igen kellemesen fényszögben áll, jó lenne, ha egy kicsit kényeztetné magát. Nagyon jó választás lenne hétvégére, ha meglátogatna egy gyógyfürdőt, végre feltöltődhetnek energiával!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fogadja nyitott szívvel kedvese közeledését. El akarja kápráztatni önt, de ez csak akkor fog sikerülni, ha ön vevő a közeledésére. Győzze le fáradtságát: a közösen töltött esti program maradandó élmény lehet!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A földies energiák nagyon jól hatnak önre, a Bika-Hold és a Bak-Mars kellőképpen feltölti energiával. Egy kisebb vagy nagyobb sétát tehetne a természetben barátaival, a lényeg, hogy ne maradjon egyedül.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hívja meg a szélesebb rokonság tagjait egy ebédre. Valószínűleg most pénzügyekről lesz szó családi körben, nagyon is pozitív jelleggel, és megoldást találhatnak egy régóta húzódó problémára.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szeretné kifejezni a megbecsülését valaki iránt, de nem tudja, hogyan tegye. Ha az ajándékozással elkésett, akkor is mindig találhat okot egy kedves meghívásra, vendéglátásra. A szép szavaknál úgysem adhat igazán többet.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Minden olyan utazás most a hasznára válna, amelynek célja a látóhatárának kibővítése, vagy tapasztalatgyűjtés. Most is kísértést érez a túlköltekezésre, tegyen belátása szerint, de számoljon vele, hogy később majd az üres bankszámláját nézegeti.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Igazán szerencsésnek mondhatja magát, a helyzete kivételesen jól alakul. Sok minden történik önnel, ami előrelendíti, most igazán megvalósíthatja önmagát. Ebben a társa és a családja is segítségére van.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma különösen szeszélyes, pedig jobb volna gátat szabnia csapongó kedvének. Inkább kerülje a veszélyt, ne vegyen részt a kivagyiságban, főleg a közlekedésben ne. A szerelemben kockáztatni csak akkor szabad, ha nincs mit vesztenie.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sóvárog a pihenés után, túlhajszoltnak érzi magát. Ugyanakkor mégis vágyik valami kihívásra. Valamire, ami igazán építően hatna önre. Ha nem tudja mi az, azért remélheti, hogy hamarosan megmutatkozik. Figyeljen a jelekre!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: