2020-10-23 07:48:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ha valakivel problémája van a közvetlen környezetében, ne habozzon azt el is mondani neki

Napi horoszkóp október 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Hold ma a Vízöntőbe lép. Új, váratlan, esetenként egészen megdöbbentő események történhetnek az életében. Nemcsak a szerelmi életét érintheti mindez, hanem a közvetlen hozzátartozóiét is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön most igen harcias és rámenős lehet a szerelemben, de nem biztos, hogy ezzel célt is ér. Inkább taktikusnak és csábítónak kell mutatkoznia, ha jót akar magának.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az otthoni ügyek nagyon lekötötték az utóbbi időben, valószínűleg valamilyen átalakításra is sor került az otthonában. Lelkileg kissé kifáradt, most már felüdülésre, kikapcsolódásra lenne szüksége.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jól teszi, ha ezúttal hagyja magát sodortatni az eseményekkel. A történések most jó felé viszik, még ha elsőre ennek az ellenkezőjét gondolná is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Derűs, kedves modora mindig is vonzotta az embereket. Most is sokan lehetnek a barátai, sőt, a hódolói is. Ha önnek állandó társa van már, akkor ez természetesen zavaró lehet az ő számára. Méghozzá annál inkább, minél kevésbé nyitott személyiség az illető...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma a Vízöntőbe lép. Ön eddig nem hitt abban, hogy egyik napról a másikra megoldást találhat arra, amire hosszú évek alatt nem. Pedig a megoldást most tálcán kínálhatja a sors egy régóta elhúzódó párkapcsolati gondjára.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr még hátrál. Ne tegye próbára a társa tűrőképességét! Ha valamilyen közös programot terveztek, akkor illik is betartania az ígéretét. Különben nem csodálkozhat azon, ha felelőtlennek és megbízhatatlannak bélyegzi önt a kedvese.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap a Skorpióba lép. Hatására képes megnyílni lelkileg, ami persze heves vitákra is vezethet közvetlen kapcsolataiban. Szerencsére bármit képes azonnal helyrehozni, és ez nemcsak a kapcsolati gondokra igaz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap jó alkalmat teremt a függőben lévő párkapcsolati problémák tisztázásának. Legjobb, ha maga hívja fel a figyelmet a szőnyeg alá söpört gondokra. Ez talán kukacoskodásnak, kekeckedésnek tűnik elsőre, de tiszta lappal indulhatnak végre!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma felbukkanhat egy vonzó és sármos idegen a közelében, valószínűleg a szelet is nagyon tudja csapni önnek. De most az egyszer nem hiábavalók a hátsó gondolatai: lehet, hogy csak a pénzére hajt az illető? Jól teszi, ha az eszére hallgat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha valakivel problémája van a közvetlen környezetében, ne habozzon azt el is mondani neki! A kimondatlan szavak a későbbiekben sokkal nagyobb zűrt okozhatnak, mint ha most vesz egy nagy levegőt, és belevág.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ezt a napot a szerelmével tölti: gyönyörű programot töltenek együtt, ami mindkettejük számára csodás emlékezetűvé válhat. Ha eddig nem határozták volna el magukat a komolyabb dolgokra, most erre is sor kerülhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: