2019-02-25 05:42:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fontos döntés vagy üzletkötés előtt áll

Napi horoszkóp feburár 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Skorpió jegyében van. Nehéz pillanatokra számíthat a párkapcsolatában, megingott a bizalom, ezért most olyan problémákkal kell szembenéznie, amit csak nyílt beszéddel orvosolhat. A munka frontján kirobbanó formában van, üzleti partnereit lenyűgözheti rátermettsége és hozzáértése.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Komoly támadások érik a munkahelyén, de végtelen nyugalommal képes valamennyi kritikát elhárítani. Sikerül is visszaverni a támadást: üzleti partnerei szinte isszák minden szavát. Ha külföldön szeretne új életet kezdeni, szinte senki nem tudja lebeszélni róla, mert új ismerőse úgy vonzza magához, akár a mágnes, és magával viszi.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sokkal szabadabban, kötetlenebb formában, a kötöttségektől megszabadulva szeretne dolgozni, és ma találhat is egy megfelelő ajánlatot. Pályázza meg!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold víz-elemű jegyben van, ez felerősíti az érzelmes oldalát. Vigyázzon, ez ne forduljon át alaptalan féltékenységbe, vagy túlzott ragaszkodásba. Engedje érvényesülni énjének gyengéd oldalát!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Üzleti ügyekben nem hagyja, hogy az érzelmei irányítsák, és ez most a hasznára is válik. A mai napon rendkívül sikeres és szerencsés lesz. Ma intézze pénzügyeit.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Lehet, hogy nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint kellett volna, és üzlete hírverését, reklámozását is túlzásba vitte. Gondolja át, min tudna még változtatni, mert a mostani helyzet további bonyodalmakhoz vezet.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hangulata kiegyensúlyozott, harmóniára, egyetértésre törekszik, ez segíti a munkahelyi problémák megoldásában. Olyan partnerre vágyik, akire felnézhet, még akkor is, ha ő diktálja a feltételeket.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön jegyében jár. Valaki felajánlja, hogy segít önnek egy régóta húzódó ügy megoldásában. Pénzügyi helyzete megköveteli, hogy mérlegelje ezt az ajánlatot.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha csak alkalmi munkát kínálnak, azt is fogadja el, és ne figyeljen a folyosói pletykákra. Egy kollégát beavathat a bizalmába, és egymásnak sokat segíthetnek.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Mindenféle problémára megtalálja a célhoz vezető legjobb utat. Ez az időszak kedvez az alkotóerőnek. Könnyedén birkózik meg egy nehéz, komoly kihívást jelentő feladattal. Ne fogja vissza magát.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Előfordulhat, hogy a neten keres magának társat, mert írásban könnyebben beszél az érzelmeiről, mint szóban. Valaki pont vevő lehet erre az ismerkedésre. Fontos döntés vagy üzletkötés előtt áll. Szerencsére az égiek szívükön viselik a sorsát, hamarosan megérkeznek a megnyugtató visszajelzések: minden rendben van.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Előfordulhat, hogy olyan személy iránt érez most rajongást, akiről tudja, hogy nem fogja viszonozni az érzelmeit. Üres a pénztárcája, és azon gondolkodik, hogyan, milyen módon lehetne egy kicsit felturbózni a családi kasszát. Erre azonban még kicsit várnia kell.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: