2020-04-18 08:04:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fogadja el, hogy most nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgok

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr-Vénusz fényszöge miatt most igazán értékelni tudja a szépet, és ezt megpróbálja otthonába is elhozni. Egy szép új tárgyat, vagy egy csokor virágot csempész a lakásba, vagy komolyzenét hallgat. Ha olyan szerencsés, hogy van kertje is, akkor egy kis mozgás nagy örömöt jelent.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ezt a hétvégét a lazításnak szentelheti, a konyhában előtérbe kerül kreatív énje, szívesen próbál ki új recepteket. Mivel ön a föld gyermeke, boldogságot jelent a kertben tenni-venni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy váratlan, de kellemes fordulat révén a hét vége a boldogság jegyében telik. Talán egy régi vitás pontot sikerül tisztáznia a szerelmével, partnerével.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyében jár, egészen bizonyos, hogy ön nagyon érzékeny hangulatban van. Ha családban él, akkor ossza meg partnerével gondolatait, ha szingli, akkor barátaival csivitelhet egész nap. Beszélje ki magából, ha bántja valami.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A jövőre nézve igen komoly tervei vannak és szeretné, ha partnere együtt gondolkodna most önnel, támogatná elképzeléseit. Ezt nem biztos, hogy megkapja, mert nem mindenben értenek egyet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha van módja rá, akkor a hétvégén is dolgozik, annyira fél attól, hogy elesik a pénzkeresési lehetőségektől, hogy inkább bármit elvállal. Azért pihenésre is szüksége van, erre figyeljen!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr a párkapcsolatok területén halad át - most itt van az ideje a közös tervezésnek, mert békés, harmonikus önök között a kapcsolat. Szakítsanak minél több időt egymásra!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az otthonában rengeteg a tenni való, kerti munka is várhat önre, a negyedik sorsterületen jár a Mars, és ez, nagyon tevékeny időszakot jelez. Nagytakarításba foghat, vagy felújít valamit a lakásában.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz helyzete jelzi, hogy egy friss románc komolyabbra fordulhat. Lehet, hogy még csak az interneten ismerkednek, de ön máris úgy érzi, megtalálta a nagy szerelmet. Az érzései viszonzásra találnak!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Belekezd egy dologba, de a következő pillanatban már otthagyja az egészet, mondván, hogy nem érdekli. Kellemesebb elfoglaltságot keres. Egy kényes probléma megoldásához fontos, hogy alaposan átgondolja a cselekvések sorrendjét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha elég rugalmas, akkor könnyedén viseli a változásokat, ellenkező esetben lesznek bizony rossz pillanatai a hétvégén. Fogadja el, hogy most nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgok.


Halak: II. 19. - III. 20.

Szeretne valami nem szokványost csinálni, de jelen pillanatban ez lehetetlen, ami eléggé elkeseríti. A szomorkodás helyett csináljon inkább valami hasznosat! Pakolja ki a szekrényeket, szelektáljon, vagy végezze el a kerti munkát, ettől legalább fizikailag is lefárad.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: