2019-03-10 08:45:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Figyelmét elsősorban a pénzügyek kötik le

Napi horoszkóp március 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Végre egy harmonikus nap! Jól kijön mindenkivel, és élvezi az élet apró örömeit. Ne is tagadja meg magától ezeket! Egy finom ebéd, egy séta a tavaszban - most mindez új erővel tölti fel.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az őszinte, bizalmas beszélgetések révén megteremthető az a harmónia, amit keres. Sokféle szórakozási lehetőség áll rendelkezésére, s ön szinte valamennyit ki is akarja használni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lehetséges, hogy meg kell oldani néhány személyes, esetleg érzelmi problémát. Tapasztalni fogja, hogy mindenkivel szót ért, sokkal könnyebben, mint gondolta.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lehetséges, hogy meg kell oldani néhány személyes, esetleg érzelmi problémát. Tapasztalni fogja, hogy mindenkivel szót ért, sokkal könnyebben, mint gondolta.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kedvese figyelmezteti egy rossz szokására, gondolkozzék el rajta. Egy otthoni perpatvart okos szóval és némi tapintattal nem csak megelőzhet, de végre a családi munkamegosztásról is elmondhatja véleményét.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki megpróbálja tönkretenni a magánéletét. Bármilyen kedvező lehetőségekkel próbálják önt elcsábítani, most nemet kell mondania. Több oldalról is veszély leselkedik önre.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Feltűnik valaki, aki lehengerlő hatással van önre. A társa figyelmezteti erre, gondolja végig mi mindenben lehet igaza. A szorosabbra fűzött kapcsolat sok gondot is okozhat a későbbiekben.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Élete kedvező változáson megy keresztül. Ami eddig nehézséget okozott, a feledésbe merül. Ügyességével a legjobb eredményt érheti el.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Próbálja meg összeegyeztetni a kívánságait házastársa vagy szerelme kívánságaival. Fojtsa el magában a parancsolgatási vágyat, ne akarjon mindent ön irányítani.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Barátai, barátnői a szemére vetik, hogy elhanyagolja őket. Ha minden mulasztását egyszerre akarja bepótolni, szervezzen egy közös bulit. Erre a holnapi este a legalkalmasabb.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Figyelmét elsősorban a pénzügyek kötik le. Az utóbbi időben a munkája miatt nem maradt elegendő ideje vagy energiája, hogy törődjön az anyagiakkal. Most ezzel kell foglalkoznia.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A társasági élet most különösen szórakoztatja. Sok emberrel ismerkedik meg, ami annak is köszönhető, hogy könnyedén kezdeményez csevegést. Most igazi jó barátra is rátalál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: