2013-09-25 08:42:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Felpezsdül az élete

Napi horoszkóp szeptember 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szeretne valami nagyszerűt alkotni, de fogalma sincs, hogy hogyan kezdjen hozzá. Csak arra alapozhat, amit eddig megtanult, amíg nincs rutin, addig hiába minden erőlködés. Gyakoroljon, és talán az sem árt, ha keres egy igazi mestert, tanítót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Legyen óvatos, mert ha nem vigyáz, veszélybe kerülhet jól induló kapcsolata. Avagy egy titkos kapcsolatára derülhet fény, és akkor oda annak minden méze, illúziókeltő boldogsága. Mérlegelje, hogy mit kockáztat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szokatlanul bizonytalannak érezheti magát egy bizonyos kérdést illetően. Döntésében talán segítségére lehet egy jó barátja. Különösen az idősebb, tapasztaltabb nőbarátok tanácsát lenne érdemes kikérnie. De a döntenie egyedül kell.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szerelmes kedvében lehet, és ezt nem titkolhatja el ma kedvese elől sem. Miért is tenné? Ha netán hűvössé vált volna a viszony önök között az utóbbi időben, akkor itt az ideje, hogy ezt megtörje. Ne legyen rátarti, merjen ön nyitni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valami váratlan esemény, vagy vendég miatt kell átszerveznie a mai napját. Bosszankodás miatt legyen nyitott, és örüljön, mert a váratlanság sok jót is hozhat életébe. Ha minden kiszámítható, az végül is nagyon unalmas lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma egy – önnél nem is annyira - különös kényszert érezhet arra, hogy mindent rendbe tegyen maga körül. Pedig ez a fajta mánia önt eddig elkerülte. A rendrakás valami másra is jó: egy csomó mindentől megszabadulhat, ami felesleges kacat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap nem igazán alkalmas pénzügyi természetű döntések meghozatalára. Ma ehhez még vagy túl szorongó, vagy túl felelőtlen. Várjon egy-két napot, amikorra az érzelmek kizárásával tudja majd a megfelelő döntést meghozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Váratlan telefonhívás kavarhatja fel régen kihűltnek hitt érzelmeit. Talán egy régi szerelem, vagy barát, netán rokon emlékezteti önt a múltra, a fiatalságára. Az idő pedig mindent megszépít. Még egy régi ellenségnek is megbocsáthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A magánéletében és a munkában is jó idők következnek. A mai nap erre az új kezdetre nyithat kaput, lehetőséget. De persze minden csak annyira történik meg, amennyire teszünk is érte. Legyen aktív, és pezsdítse fel a társát is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nagy tervei vannak, de ezt végre a családjának is fel kellene fednie. Mindenképp szüksége lesz az ő támogatásukra, ha valóban célt akar érni. A meggyőzéshez pedig ne csak a szokásos tekintélyelvűséget alkalmazza.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Felpezsdül az élete a következő napokban: készüljön fel a váratlan látogatókra! A barátok önnél megszokott látogatók, ma azonban valaki olyan is betérhet, akiről álmodni sem mert. Meglehet, egy régi ellenség, vagy szerelem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Régen nem tapasztalt erőt érezhet magában. Ez pedig vonzóvá és üdévé teszi, még akkor is, ha netán jócskán túl van már az élete delén. Szerelmes napra, randevúra szólítják fel a csillagok. Ma este semmiképp se maradjon otthon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: