2020-06-17 07:49:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Felgyorsulnak ön körül az események, ami jót is, rosszat is hoz

Napi horoszkóp június 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Összességében sikeres napra számíthat, de nem minden úgy alakul, ahogy azt tervezte. Ha azonban szakít régi szokásával, és nem ragaszkodik mereven a terveihez, akkor egészen új dolgokat tapasztalhat meg!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében jár. Ettől kicsit jobb hangulatban érzi magát, a nehézségek ellenére is, amiket a munkahelyén tapasztal. Egy őszinte baráti beszélgetés egy finom vacsora mellett most sokat segítene!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, hogy a munkatársaival mostanában hadilábon áll. Azt hiszi, mindenki önre irigykedik, és árgus szemekkel figyelik minden lépését. A nyíltság sokat segíthet a kapcsolatai javításában.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jobb, ha ma kimarad a hatalmi harcokból, különösen akkor, ha az kisstílű emberek között zajlik. Nem lenne méltó önhöz, hogy azonosuljon az arroganciával. Inkább a háttérből figyeljen, és jó stratégaként lépjen, amikor lehet.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bikában jár, ez önt energikussá teszi. Kimondottan könnyűnek látszik ez a nap. A kapcsolataiban is egyensúlyba kerülnek a dolgok, ha volt is valamilyen sérelem a párkapcsolatában, az már a múlté!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma találkozhat egy barátjával, akinek már régóta ígért valamit, és akinek most igazán szüksége lenne a segítségére. Ne tagadja meg tőle! A haszon nem csak a lelkiismerete megnyugtatása lesz, hanem a jó hangulat is, amit teremt magának a jótettével!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Van valamilyen különleges terve, de jó lenne, ha most nem inna előre a medve bőrére… Egyelőre foglalkozzon az előkészületekkel, és ne verje nagydobra, amit tervez. Sajnos fennáll a veszélye a kudarcnak.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok sikerre számíthat a mai napon. Ám ez nem szabad, hogy a fejébe szálljon, mert ezzel szinte biztos, hogy kivívja mások ellenszenvét, pedig most éppenhogy nagy szüksége lenne a segítségükre.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A legjobbat tudja majd kihozni magából, de nem lustálkodhat. Feltétlenül jó munkát kellene végeznie. Lehet, hogy időnként azt érzi majd, hogy az élet túl sokat követel öntől, de ez nem így van, ezt ön is tudja!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bika-hold miatt most könnyebben fejezi ki az érzéseit, mint egyébként, és óvatos udvarlással, érzékenységgel és kedvességgel meg tudja nyerni valakinek a szívét. Ettől igazán boldog lehet!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Felgyorsulnak ön körül az események, ami jót is, rosszat is hoz. Arra azonban ügyeljen, hogy ne az események irányítsák önt. Ha valami nem a kedve szerint történne, mondjon inkább nemet.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A vállalkozását, munkáját nem érzi elég sikeresnek, és ez ingerlékennyé teszi. A korábbinál több energiát fektetett bele, de a nyereség mégsem jelentkezik. Emiatt indokolatlanul ingerült azokkal is, akiket szeret. A szerelemben új fejlemények lesznek, és ha problémái is adódnának, fog találni megoldást rájuk.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: