2020-06-18 07:22:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Felelősséget kell vállalnia egy bizonyos ügyben

Napi horoszkóp június 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Olyan határidős munkái vannak, amiket már tényleg képtelenség lenne tovább halogatni. A saját érdekében jól teszi, ha korábban megy be a munkahelyére, hogy nyugodtan elintézhesse a dolgokat. Délután már az új tervekkel, kihívásokkal foglalkozhat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az első sorsterületén jár, ez kissé feszültté teszi, ráadásul váratlan meglepetések boríthatják fel a mai napját. Ne ítélkezzen elhamarkodottan, mert utólag már nehezen korrigálja a foghegyről odavetett mondatokat, amikkel alaposan megbánt másokat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr hátrálni kezd, ez az anyagi helyzetére kedvezőtlenül hat, elképzelhető, hogy kisebb veszteség is éri. Hangulata nosztalgikussá válik, a családi kapcsolatain elgondolkodik, és megpróbál javítani némelyiken.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon fontos önnek a család, ha van rendezetlen családi kapcsolata, most azt szeretné helyrehozni. Lehetséges, hogy rég nem látott rokonaival ismét felveszi a kapcsolatot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Roppant előnyös munkakapcsolatokat tud ma kiépíteni, melyek rengeteg pénzt hoznak önnek a konyhára. Az is lehet, hogy egy családtagja révén sikerül nyélbe ütni egy üzletet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Csupa meglepetés lehet a mai nap az ön számára. Akármerre is viszi az útja, biztos lehet benne, hogy egy régi ismerőssel találkozhat. Váratlanul egy nagyobb nyereményre is szert tehet, vagy jelentős összeget spórolhat meg egy nagyobb beszerzés során.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha beteg volt mostanában, komoly javulás, vagy teljes gyógyulás várható. Munkahelyi kapcsolatai kiválóak, képes most a közös cél érdekében bedobni magát és igen hatékonyan dolgozni, és ezzel hatalmas eredményeket érhet el.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó lenne, ha ma inkább a gyakorlatias problémákkal foglalkozna, és a párkapcsolati konfliktusokat inkább máskor próbálná meg tisztázni. Könnyen elragadják ma az indulatai, ezért veszekedéssé fajulhat a beszélgetés.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hivatásában biztosan komoly sikereket érhet el, különösen, ha szeretne valamit alkotni, létrehozni, és nem csak a pénzkereset számít. Ha szingli, akkor egy lenyűgöző személy alaposan felforgatja az életét, és önnek semmi kifogása sem lesz ez ellen... Fogadja el a meghívását, jól fog szórakozni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jól alakul a napja, de a pénztárcáját inkább felejtse otthon. Ma túl sokat költhet, ezzel pedig felboríthatja a családi költségvetését. Jobb, ha ma messziről elkerüli a butikokat, boltokat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Felelősséget kell vállalnia egy bizonyos ügyben, még akkor is, ha nem teljesen érzi kompetensnek magát a kérdésben. Mégis jól teszi, ha vállalja a feladatot. A jutalma sem fog elmaradni, ha sikeres lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr hátrálni kezd, emiatt pedig minden egy kicsit lassabban halad, ami meglehetősen ingerültté teszi. Fogadja el, hogy nem lehet mindig a maximumon teljesíteni, néha ön is megengedhet magának egy kis lazaságot.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: