2020-08-14 07:47:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Érdekes események szemtanúja lehet ma, melyek közvetetten önt is érintik

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a cserfes Ikrekben jár. Ma sokat beszélget, tárgyal, ügyeket intéz – vigyázzon, azért ne szóljon bele mások ügyeibe, mert ezzel a fontoskodás látszatát keltené.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Figyeljen oda, hogy mit vásárol. Nehogy olyasmit erőszakoljanak önre, amit nem is akart megvenni. Szerződéskötéseknél figyelmesen olvassa el az apró betűkkel írt részeket is, ne kössön fontos megállapodásokat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold még az Ikrek jegyén halad keresztül. Kivételesen jól indul a mai napja, teli van energiával, tervekkel, új ötletekkel. Ne hagyja, hogy mások lelombozzák. Nincs igaza a kételkedőknek!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Elsősorban anyagi szempontból lesz szerencsés ma. Ha ön vállalkozó, akkor most lehetőséget kap arra, hogy tovább terjeszkedjen. Ha alkalmazottként dolgozik egy cégnél, akkor várható, hogy előléptetik, vagy fizetésemelést kap!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bízzon a megérzéseiben, de múltban szerzett tapasztalatait se dobja sutba! Szerelmi élete új fordulatot vehet, most valóra válhatnak azon vágyai is, amelyekről már rég lemondott. Lehet, hogy egy esélytelennek tűnő románc mégsem az?


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma inkább a gyakorlati dolgokkal kellene foglalkoznia, például elkezdhetné a nagytakarítást az otthonában. Ha intézni valója akad, ma meglepheti a hivatalokban tapasztalt gördülékenység és gyorsaság.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az Ikrekben van, emiatt nehezen koncentrál egy dologra. Most semmi esetre sem szabad túl sokat vállalnia. Fontolja meg jól, hol veti be erőtartalékait, és hol nem. Ha nagyobb beszerzéseket tervezett, akkor halassza el ezeket még egy kicsit, tervei ugyanis meghiúsulhatnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Uránusz hátrál, ez okozhat váratlan helyzeteket. Olyan élmények érhetik, amelyek hatására gyökeresen változtat néhány nézetén, álláspontján. Fontos tapasztalatokkal lehet gazdagabb!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Némi flörtre akkor is számíthat, ha már kapcsolatban él. Ha pedig még nem találta meg az igazit, akkor most az is bekövetkezhet. Az egészségére azonban ügyeljen, mert most minden nyavalya utolérheti!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha okosan gazdálkodik a pénzével, és nem vág bele kétes üzletekbe, most jelentősen növelheti bevételeit, melyekből azonban továbbra is érdemes tartalékot képeznie. A fokozódó stresszt legjobban úgy csökkentheti, ha munka után sétál vagy úszik egy nagyot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érdekes események szemtanúja lehet ma, melyek közvetetten önt is érintik. A bolygók a karrier területén is váratlan fordulatokat jeleznek, ezért jól teszi, ha van egy B és egy C terv is a tarsolyában.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kissé ingerültté, kötözködővé válhat. Sok múlik a párja hozzáállásán, hogy mennyire megy bele a vitába, mennyire veszi komolyan a szavait. Ha sikerül tréfával elütni a dolgot, sokkal jobban járnak mind a ketten.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: