2018-08-10 05:44:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Elméje ma pengeéles

Napi horoszkóp augusztus 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében, az ön ötödik sorsterületén halad át, ma túlzottan érzelmes hangulatban van ahhoz, hogy bölcs döntéseket hozzon pénzügyekben. A mai nap gazdag szerelmi életet ígér önnek, elegendő energiát a sporthoz, szórakozáshoz.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Néhány planéta ma az ön negyedik sorsterületét ragyogja be, ezért ma könnyen egy hullámhosszra kerülhet családtagjaival. Mindenféle családi ügyek megbeszéléséhez, jövőbeli tervek újragondolásához alkalmas nap a mai.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr többféle fényszöget is kap, ami észjárását felélénkíti, gondolkodását igen aktívvá teszi. Remek alkalom a nyílt kommunikációra, de kutató munkát is végezhet, mert megvan önben az ehhez szükséges tudásvágy.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Néhány bolygó az ön második sorsterületét felélénkíti, ezért ma ön szívesen foglalkozik mindazzal, ami az anyagi biztonságát növeli. Sorra kerülhet néhány üzleti tárgyalásra befektetési tanácsadókkal vagy biztosítási közvetítőkkel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Nap, Merkúr és a Hold az ön jegyében tartózkodik, ez megnöveli az energiaszintjét, amit hatékonyan használhat fel kreatív önkifejezésre. Kiváló alkalom üzleti utazásra is, amely szellemileg ösztönzőleg hat önre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai nap az ön gondolkodásmódját teszi próbára, minden irányból záporozni fognak önre az információk. Ön oda tud figyelni a részletekben rejlő finomságokra és azt is ki tudja majd olvasni, ami a szavak mögött megbújik, nemcsak azt, ami ténylegesen elhangzik.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma kedvező benyomást gyakorol másokra, szinte vonzza magához a hasznot hozó embereket, helyzeteket. Tartsa nyitva szemét, mert jó üzleti lehetőség van kilátásban. Nagyszerű nap ez a közös munkára partnereivel. Ha bárkivel bármilyen problémája volt, most itt az idő, hogy azt megoldja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Eredményes lépéseket tehet ma karrierje területén, szentelje idejét részfeladatok áttekintésére, a részletekkel való foglalkozásra, a szükséges változtatások végrehajtására. Ma a precizitás és a koncentráció az erős oldala.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai nap mozgalmasnak ígérkezik az ön számára, ami nem baj, ha ön békés és harmonikus körülmények között tud dolgozni. Nagyon fontos, hogy minél több belátást tanúsítson, mert elképzelései tervei most ellenállásba ütközhetnek.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma szívesen elbíbelődik nehéz problémákkal, feladványokkal vagy rejtélyes dolgokkal, jól tud koncentrálni. Ez hatékonnyá teheti kutatómunkájában, ha csak fenn nem akad valami jelentéktelen apróságon.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma több planéta az ön hetedik sorsterületén tartózkodik, ezért ideje nagy részét társaságban tölti. Üzleti ügyek, tárgyalások lebonyolítása kedvezőnek ígérkezik, a rutinfeladatok elvégzése is szintén menni fog. Elméje ma pengeéles, világos és összeszedett.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz áthaladása a nyolcadik sorsterületén biztosítja önnek a többi ember részéről a bizalmat. Ha hitelre van szüksége, most pozitív elbírálást kap a kérelme. Érzelmi élete felélénkül, és mély, kifinomult felismerésekre juthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: