2017-10-05 23:21:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Elemében érezheti magát

Napi horoszkóp október 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, de a Nap a Mérleg jegyében ragyog. A mostani időszak alapvetően az ön személyes fejlődéséről szól, melyben az emberi kapcsolatai segítik, főleg a baráti beszélgetések válhatnak nagy hasznára. A Hold Mars uralta jegyben áll, ez új lehetőségekhez is hozzásegítheti önt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Idegesebb és türelmetlenebb lesz, mint máskor. Sajnos nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgok, több akadályozó tényezőre is fel kell készülnie. Az estét töltse pihenéssel, most erre van szüksége.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Több nehézség is adódik a nap folyamán, de örömteli pillanatokra, sikerélményekre is számíthat. A Mars és a Szaturnusz állása arra utal, hogy van egy zavaros helyzet az életében, amit mielőbb tisztáznia kell.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A munkahelyén irányító szerepet kaphat, de figyeljen oda arra, hogy barátságos hangot használjon másokkal szemben. Legjobb lenne, ha a döntéseket elhalasztaná, és nem most kezdene új dolgokba, mert ezekből valószínűleg nem lesz semmi... Este maradjon rugalmas akkor is, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan eltervezte.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Ha vannak olyan feladatok, amelyeket már régóta halogat, akkor most van itt az ideje annak, hogy befejezze őket.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a nap minden lesz, csak nem könnyű. Azok a dolgok azonban, melyeket ma elintéz, később valamiképpen a segítségére lesznek. A sikere attól függ, hogy tud-e koncentrálni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a vidámság és az öröm uralkodik az életében. Kommunikáljon nyíltan és őszintén, különben fennáll a veszélye annak, hogy félreértésekbe bonyolódik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Túlteng önben az energia, emiatt egy kicsit veszekedős hangulatban van ma, minden apróságon felkapja a vizet. Délután szakítson egy kis időt a feltöltődésre!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csodálatosan alakul a napja, mindenben, amit mára időzített, sikerrel jár! Arra viszont figyeljen, hogy mások szemében ne tűnjön fölényeskedőnek, mert ezzel kiválthatja az ellenszenvüket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez sok energiát ad önnek, valamint nagyszerű, spontán ötletekkel látja el. Különösen a csapatban végzett munka során juthat eszébe mindenféle újító gondolat. Legyen magabiztos, különben valaki más arathatja le ön helyett a babérokat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most igazán elemében érezheti magát, egy bonyolult helyzete, amivel a többiek nem bírnak, ön könnyűszerrel megold. Sokan számítanak önre, és ez most különösen jó érzéssel tölti el.

Halak: II. 19. - III. 20.
Minden simán megy ma, remek hangulatban tervezheti a hétvégi programjait. A fontos kérdésekben kérje a párja tanácsát! Ne féltékenykedjen, van ugyan valaki, aki szemet vetett a párjára, de ön mellett esélye sincs az illetőnek…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: