2019-03-25 06:18:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy régi ismerőse furcsa kéréssel áll elő

Napi horoszkóp március 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap már az ön jegyében van, ami nagy energialöketet jelent önnek, és segíti, ha kihívásokkal találja magát szemben. Arra viszont vigyázzon, hogy a kevésbé előnyös tulajdonságait is felerősíti. Könnyen haragra gerjed, és ilyenkor nem biztos, hogy sikerül fékeznie magát...


Bika: IV. 20. - V. 20.

Talán még nem érzi, de az ön energiái is fogytán vannak. Még kiegyensúlyozott és vidám, ám ha nem szakít időt a pihenésre, könnyen felborulhat a belső egyensúlya. Menjen színházba, moziba, vagy keressen más szórakozási lehetőséget, a lényeg, hogy ki tudjon kapcsolódni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr még hátrál, de már csak pár napig… Váratlan események zavarják meg a tervei kivitelezését, emiatt az ön elképzelései is percről percre változnak. Próbáljon megnyugodni, és rendet tenni a gondolatai közt! A kapkodás nem vezet jóra.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Aludja ki magát, és induljon kényelmesen ez a nap, mert ma fontos döntéseket kell meghoznia, vagy a karrierjével kapcsolatosan, vagy a magánéletében. Legyen a keze ügyében naptár, mert elképzelhető, hogy egy fontos ügyben kell kitűzni a dátumot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Igazán szenvedélyes lesz a mai napon. Igyekezzen féken tartani féltékenységi rohamait. Most inkább adjon kitérő választ ahelyett, hogy szakítana. Kerülje a szerencsejátékokat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap csendesnek ígérkezik, a csillagok nem jeleznek konfliktusokat. Nézzen körül a háza táján, és ahol szükséges, végezze el a javításokat. Ellenőrizze a csekkeket, és fizesse be azokat, melyek még hátra vannak. Az evésben legyen mértékletes.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy kollégája sehogy sem akarja megérteni az ön gondolatait, önnek pedig sem türelme, sem kedve nem lesz ahhoz, hogy meggyőzze őt, inkább magában fog morgolódni. Koncentráljon az esti találkozóra, ez döntő jelentőségű lehet a jövője szempontjából.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A most születő elképzelései nem vezetnek eredményre. Ne most kezdeményezzen változtatásokat a munkahelyén sem, és a fontos kérdések eldöntését is halassza máskorra. A legjobb, ha ma kerüli a konfliktusokat is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold már az ön jegyében jár. Hit, erő, optimizmus – ma mindezek teljében van, ami persze megkönnyíti az előrejutását az élet minden területén.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nem kell mindenből lelkiismereti kérdést csinálni, ne tegye tönkre ezt a szép napot a felesleges aggodalmaskodással. Minden munkahelyen vannak pletykák, de ezzel nem szabad törődnie. Ön jó úton halad, bármilyen gond is merüljön fel, jól fogja venni az akadályokat.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy régi ismerőse furcsa kéréssel áll elő, de a régmúlt időkre tekintettel megérdemelné, hogy segítsen neki. Ha együtt töltik a napot, és felidézik az együtt megélt kalandokat, az felébresztheti önben a régi, vidámabb énjét.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Néhány apró bosszúságtól eltekintve nyugodtnak ígérkezik a mai nap. Ha partira hívják, fogadja el a meghívást, ám ha autóval megy, legyen óvatos, és tartsa be a közlekedési szabályokat. Minden téren legyen elővigyázatos!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: