2019-02-23 06:33:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy nagyobb beszerzésen sikerül pénzt spórolnia

Napi horoszkóp feburár 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szép nap elébe néz! A barátai egy váratlan meghívásukkal jó kedvre hangolják. Szívesen próbál ki ma új hobbikat is, és nyitott az új tapasztalatokra, ismeretekre, élményekre.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A családi programok most különösen jól sikerülnek, és tisztázhat egy félreértést is, ami már régóta nyomasztotta. Ha ön egyedülálló, akkor legyen óvatos – akivel ma megismerkedik, nem biztos, hogy az igazat mondja magáról!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha valami fontos elintéznivalója akad, azt tegye meg még délelőtt. Váratlan helyzetek adódnak a mai napon. Ne dőljön be a nagy szavaknak, nézzen a dolgok mögé! Döntéseit alaposan gondolja át. Az estét töltse otthon, mert csak így tud feltöltődni energiával.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vágyai könnyen teljesülnek a Nap és az Uránusz hatása miatt. Tegyen többet azért, hogy tovább javuljon a közérzete. Mondjon le a zsíros ételekről, fogyasszon több vitamint, és ügyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pihenésre van szüksége, mert kimerítő hetet tudhat maga mögött. Egy barátja a telefonhívásával alaposan felbosszantja, talán olyasmibe is beleüti az orrát az illető, amihez semmi köze nincs.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A baráti kapcsolatoknak nagy jelentősége van ma, jó tanácsokat adhat és kaphat. A beszédtémákból biztosan nem fognak kifogyni. Az estét viszont töltse pihenéssel, kerülje a zajos szórakozóhelyeket.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mindennel sebesen halad előre, így még sok ideje marad a szórakozásra. A társaság kedvence és középpontja lehet ma. Ragyogó kedvében van, és ez a kisugárzásán is érezhető. Ma mindenkit le tud venni a lábáról, ha ön egyedülálló, akkor menjen szórakozni és ismerkedni!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A bolygóhatások miatt ön ma nagyon kreatív és találékony. Apróságokkal sikerül az otthonát széppé tenni, és erre büszke is lehet. Este visszavonultságra és nyugalomra van szüksége, próbáljon ki egy új receptet, főzzön együtt a párjával!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szerencse kegyeltjének érezheti ma magát. Jól alakul minden, még talán jobban is, mint azt eltervezte. Ha a kedvesével van valami problémájuk, most megoldhatják azt. Este feltétlenül szüksége van társaságra, ne üljön otthon a négy fal között!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Találkozhat egy régi kedves ismerősével, aki jelentős hírekkel szolgál – ezek valamiképpen érintik az ön életét is. Felvillanyozva megy haza a találkozóról. Az estét töltse otthon, aludja ki magát végre!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerencsés lehet ma, egy nagyobb beszerzésen sikerül pénzt spórolnia, de az is lehet, hogy nyer valamit. A szerelmi kapcsolatára viszont a rébuszok és a füllentések jellemzőek. Ha torkig van a partnerével, az érzést ne fojtsa magába. Beszélje ki az aggodalmait.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A testi kimerültségét egy hosszú fürdőzéssel tudná orvosolni. Ha teheti, menjen el egy gőzfürdőbe, vagy uszodába, de ha otthon vesz egy illatos habfürdőt, az is jó kedvre hangolja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: