2018-11-07 06:33:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Egy állásajánlat jelentős változást hozhat

Napi horoszkóp november 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Plútó van a legmagasabban az égen. Ne hanyagolja el magánéletét. Minden olyan probléma, amit annak idején nem rendezett el, vagy nem dolgozott fel, most felszínre kerülhet, kissé leforrázva sikereit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap és a Hold áll szemben az ön jegyével. Ma nehezen figyel arra, amit csinál, így hamar elkövethet könnyelműségből hibákat. Nem árt a rendszeres, többszöri ellenőrzés. Nagy megkönnyebbülést jelenthet majd a munka vége.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Újhold van a Skorpió jegyében. Érdekes élmények, benyomások érik a mai napon! Valakiben csalódnia kell, egy ismerőse viszont meglepheti segítőkészségével. A konfliktusokat ne vegye félvállról, de túlzott jelentőséget se tulajdonítson nekik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A gyermekei meglephetik valamivel, talán terített asztallal, nagy renddel várják haza, vagy egyszerűen csak kedvesebbek a megszokottnál is. A párkapcsolata is jó alakul. A munkahelyén viszont felfordulásra számítson!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az otthonát jelző sorsterületen három bolygó is áll, most lesz ideje tisztázni néhány dolgot. Nehezére fog esni alkalmazkodni. Minél kevesebbet tesz, annál jobban jár, mert a lázadozással csak feleslegesen pazarolná az energiáját.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Újhold van a Skorpió jegyében. Szép napra számíthat, örömteli híreket kaphat. Egy távolban élő rokona meghívhatja magához, vagy más módon lesz a segítségére. Ha bankkal, hitellel kapcsolatos ügyei vannak, ma intézze ezeket!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a Mérleg jegyében áll, úgy söpör végig a délelőttön, mint a forgószél. Mindent nagyon gyorsan el tud végezni, mindent sikerül befejezni, ez jó érzést ad önnek. Lehetséges, hogy szabálytalanságokat fedez fel a kollégák munkájában. Ha nem muszáj, ne tegye szóvá!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Alábbhagy a lendülete, de ennek is megvan a haszna: az utóbbi időben nem tudott eléggé odafigyelni a részletekre, most viszont pótolhatja a mulasztást. Holnapra viszont épp ellenkezőleg, újból teli lesz energiával!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyi erőfeszítései végre extra bevétel hozhatnak a konyhára. Vigyázzon, a szokásosnál nagyobb kedvet érezhet ahhoz, hogy próbára tegye a partnere türelmét!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz és a Plútó is a Bak jegyében áll. Ha lehet, ne vágjon bele nagy pénzügyi műveletekbe, mert lehet, hogy inkább veszítene rajta. Az ingatlanügyleteket is gondolja át jól.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy állásajánlat jelentős változást hozhat, ha mer kockáztatni. Nem is gondolná, titkon hányan támogatják a törekvéseit! Egy rokona miatt túl sok teher hárul önre? Közölje, ha nem bírja tovább!


Halak: II. 19. - III. 20.

Tanulmányai sikerrel kecsegtetnek, de a környezetével türelmesebbnek kellene lennie. Szenteljen több figyelmet a párjának és a közeli szeretteinek – nem ártana már egy alapos beszélgetés!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: