2017-06-05 08:17:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Csúnyán összeveszhet egy barátjával

Napi horoszkóp június 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, a Vénusz még együtt áll az Uránusszal, és ez türelmetlenné teszi önt, mindent egyszerre akar csinálni. Képtelen most várni, kivárni, taktikázni, pedig erre lenne szüksége ahhoz, hogy sikert érjen el!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, önnel szemben. Ma nem használ a mellébeszélés. Muszáj felvállalnia az adott helyzetet, és helyt állnia, amennyire lehet. A felelősséget is vállalnia kell egy bizonyos balul sikerült tettéért.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön életében ma előtérbe kerül a barátság: ma kiderülhet, hogy kire számíthat igazán, ha baj van. Egy távolabbi ismeretség ugyanakkor fontosabbá válhat: lehet, hogy éppen egy régi ismerősében talál ma igaz barátra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars már a Rák jegyébe lépett, ez az ön személyiségét jelző sorsterület. Sok energiával rendelkezik és képes lesz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzületei, egyszerűen csak nincs hangulata alkudozni még egy kicsit sem.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Belül kell keresnie ingerlékenységének és csalódottságának okait…. A külvilág biztos nem szolgált rá erre! Próbáljon meg barátságosabb hangnemet megütni a többiekkel!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Ön uralkodóbolygója a Merkúr a másik otthonában, az Ikrek jegyében áll. Most sokkal jobban megy majd a kommunikáció, írja meg leveleit, bonyolítsa le telefonjait, amilyen gyorsan csak tudja. Segítsen a többieknek, de ne engedje, hogy kihasználják.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Ön uralkodó bolygója, a Vénusz már a Bika jegyében jár, és itt uralmi helyzetében látható. Túl lassú a tempó, nehezen fogja vissza magát. Vigyázzon, ne kövessen el könnyelműségből eredő hibákat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Ön uralkodó bolygója a Mars, már a Rák jegyében jár. Ne engedje, hogy bárki is érzelmileg zsarolja… A bolygóállások fizikailag is gyengíthetik Önt, fogyasszon minél több friss gyümölcsöt.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Úgy érezheti, mintha ez lebénítaná. Lehetőleg az egész napot szánja pihenésre!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ám más bolygóállások igyekeznek az Ön lehetőségeit, képességeit elvonni. Természetesen megpróbálhat mindent megtenni azért, hogy küzdjön ez ellen, de jobban tenné, ha alkalmazkodna a csillagok járásához, és csak azzal kellene foglalkoznia, ami a legfontosabb.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Hirtelen haragjában csúnyán összeveszhet ma egy közeli barátjával. Ha azonban azonnal bocsánatot is kér, még megmentheti a helyzetet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Semmi nem tántoríthatja ma el önt egy tervétől: bármit is vett a fejébe, és bármekkora is az ellenállás a tervét illetően, akkor is megteszi, amit elhatározott. Még a pénz hiánya sem akadály önnek. Vigyázzon, nehogy később megbánja!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: