2017-03-25 00:34:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Boldogságot hoz a mai nap

Napi horoszkóp március 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Kissé bizonytalan lehet, és a kételkedés összekuszálja az érzéseit. Valójában több párkapcsolatra lenne lehetősége, de sajnos nem képes teljesen viszonozni a szerelmi érzéseket. Ma semmiképp se döntsön szívügyekben, várjon még pár napot a választással!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma olyan elképzelésekkel és fejleményekkel kerülhet szembe, amelyek egyáltalán nem fognak tetszeni önnek. Azért jó lenne, ha nem utasítana el mindent élből, hanem kompromisszumos megoldásra törekedne… Este menjen el szórakozni, kellemesen fogja érezni magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Megtalálja a megoldást egy problémára, amellyel már régóta küszködik. Minthogy ez már szombaton sikerül, a vasárnap így édes semmittevéssel telik el.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy régi kapcsolatot most bizonytalanság övez, mivel felszínre kerülnek az ellentétek. A csillagok azt üzenik, hogy tegyék félre a kételyeiket, mert van közös jövőjük! Ha sikerül nyugvópontot találni a vitákban, akkor az este örömtelinek ígérkezik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az új kapcsolata komollyá válhat, bár a család és a barátok tetszését még nem nyerte el. Várjon még egy kicsit a találkozóval! Töltsék inkább kettesben a napot, és szervezzenek romantikus programokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében látható. Ez nem érinti Önt közvetlenül, mégis örülhet ennek a bájos energiának azáltal, hogy valakit megajándékoz egy mosollyal, vagy megmondja neki, milyen nagyra becsüli és szereti őt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Remek humorával és intellektusával könnyen magával ragadja az embereket. Kedvező időszak előtt áll, fontos, hogy testileg-lelkileg feltöltődjön.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sűrű hete volt, mára alábbhagy a lendülete. A kikapcsolódás a legjobb, amit tehet. Legyen kedves és megértő szeretteivel, amit viszonozni fognak. Valaki őszinte érzelmeket táplál ön iránt, vegye észre a jeleket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Meggyűlhet a baja a gépekkel, technikai berendezésekkel. Ne hagyja, hogy pillanatnyi kudarcok letörjék, inkább kérjen segítséget a feladatokhoz. A szívügyeket illetően fordul a kocka, és olyasvalaki kezdi önnek csapni a szelete, aki eddig elutasítóan viselkedett.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Elege van a párja ígérgetéseiből, a szép szavakból, az illúziókból… Szedje össze magát, álljon a sarkára, és döntsön végérvényesen. Meglátja, ha így tesz, a párja is elszánja végre magát! Néha muszáj ultimátumot adnia…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok boldogságot hoz a mai nap az életébe. Nagy esélye van arra, hogy találkozzon azzal az emberrel, akit önnek szántak a csillagok.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az ön jegyében jár. Általában nehezen ismerkedik, még nehezebben barátkozik, de ma olyan illetővel találkozik, akihez már régóta vonzódik. Számíthat a következő találkozásra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: