2021-06-14 07:52:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Az nem megoldás, hogy mindig csak menekülsz

Napi horoszkóp június 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint jól teszed, ha végre megpróbálsz valami újdonságot vinni a mindennapjaidba: a rutin már-már megőrjít. Még akkor is, ha az alapvetően jó. A háztartási munkákat ma nem neked találták ki. De bármilyen művészi tevékenységet igen!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók végre új történéseket, másféle kalandokat hoznak az életedbe. Ami eddig volt, az talán csak bevezetőül szolgál ahhoz, ami a valódi kibontakozást jelentheti.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Küzdelmes nap áll előtted, és ez megviseli az idegeidet. Mostanában minden erőddel a változásra, és a megújulásra törekszel. Ezt pedig csak küzdelem árán lehet megszerezni. Az sem megoldás, hogy minden nehézséget magadra vállalsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkatársaidnak, de leginkább a főnökeidnek kellene látniuk az igyekezetet benned, ha meg akarod tartani a pozíciódat hosszú távon is. A nagy tervek csak akkor sikerülnek, ha tudsz alkalmazkodni is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon rámenős vagy, és ez mindig is segített téged az élet harcainak megvívásában. De vigyázz, mert valakinek nagyon szemet szúrhat az akaratosságod. Talán épp egy másik Oroszlánnal akaszthatjátok össze a bajszotokat a mai napon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szép nap áll előtted, minden ügyedben kedvező fordulat várható. Nem valószínű, hogy öledbe fog hullani a sült galamb, de még a rossz is jó fordulatot vehet. Meg kell tanulnod másként értékelni a dolgokat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Sok fontos és a későbbiekben jelentőssé váló találkozásra számíthatsz a napokban. Nézz mindig az emberek szemébe, akikkel beszélsz, találkozol, mert ma valahogy jobb képességgel átlátsz rajtuk, a szemük ma neked beszédesebb. Egyből kiszúrod a hazugot.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem feltétlenül vagy a ráció embere, de ez a mai napra különösen igaz lehet. Valahogy eluralkodik rajtad a düh, és ez bizony nem jó tanácsadó. Legalább próbálj meg megszabadulni ettől a rossz szokásodtól, hogy hagyod magadon eluralkodni a dühödet. Ma ebben is támogatnak a csillagok.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A családi vitákban ma neked kedveznek az erőviszonyok. Meggyőző érveket találhatsz, és a sors is úgy hozza, hogy azonnal alátámasztást nyernek az érveid. Ha mégis van egy kis ellenállás, akkor hagyd, hogy aludjanak rá egy napot.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma kevés kivételes pillanatban lehet részed, de mégis, valahogy az egész nap olyan, ami kellemes hangulatokba ringat. A nyugalom talán épp az eseménytelenségben rejlik. Nem vársz semmit, nem történik semmi nagy dolog, de mégis boldog vagy.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Habár úgy vágsz neki a napnak, hogy csak átvészelni akarod valahogy, mégis jobb, ha megpróbálsz pozitívan hozzáállni a rád váró megpróbáltatásoknak. Az nem megoldás, hogy mindig csak menekülsz. Egyszer le kell horgonyoznod.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma végre szép nap előtt állsz. Az élet minden területén szerencsés lehetsz, és jól érezheted magad. Persze ez azon is múlik, hogy végre ne csak a múlton keseregj. Ha így teszel, akkor nehéz lesz áthangolnod a lelkedet a jóra.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: