2019-10-24 07:12:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Az értelmetlen kockázatvállalás megbosszulhatja magát a mai napon

Napi horoszkóp október 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars elérte a Szaturnusz kvadrátját, sajnos ez frusztrációt és gátlást jelent. Vágyai és igényei erősebbé válhatnak, mégsem tudja megfelelően kifejezni őket. Minél erősebben próbálkozik céljai elérésével, annál nagyobb ellenállásba ütközik. Hatalmi személyek korlátozhatják ambícióit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars az ön hatodik sorsterületén vonul át, kellemetlenül fényszögelve, ez nem a nyertes napok ideje. Elutasításban, korlátozásban lehet része. A Mars felforrósít maga körül mindent, lázas betegségen is áteshet mostanában. Ha lehet, ma maradjon otthon és pihenjen eleget.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Három planéta tartózkodik ma az ön hatodik sorsterületén, munkájára nézve kedvező napnak ígérkezik a mai. Olyan feladatokkal bízzák meg, melyekkel könnyedén megbirkózik, akár még pénzügyekben is előnyt jelenthet önnek. Általában véve jó egészségnek örvend, de jó lesz tartózkodnia a zsíros ételektől.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Holdat kettős hatás éri ma, az egyik a Neptunusztól kapott szembenállás, a másik pedig a Szaturnusz támogatása. Ez arra hajlamosíthatja önt, hogy félrevonuljon a világtól, viszont az elmélyülést igénylő feladatokat könnyedén elvégzi.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön második sorsterületén átvonuló Hold a Szaturnusztól trigont kap, ez a konstelláció az anyagiakat kedvezően érinti, akár ingatlan témában is jelenthet sikereket, beleértve az adás-vételt vagy a felújítási folyamatokat


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön első sorsterületén halad át, érzelmesebbé és gondoskodóbbá válik a mai nap folyamán, harmonikussá válik a külvilághoz fűződő viszonya. A belső töltekezés ideje ez, körbe veszi magát jóbarátokkal és közeli családtagokkal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars az ön első sorsterületén halad át, közben a Szaturnusztól feszített fényszöget kap. Az a rengeteg energia, amit most magában érez, meggondolatlanságra vagy dühödt viselkedésre hajlamosítja. A türelem és a kemény munka jelenthetne megoldást.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars a tizenkettedik sorsterületén halad át a Szaturnusztól kellemetlenül fényszögelve, ki kell engedni a gőzt, erre a legjobb megoldás a sport vagy a kemény fizikai munka. Különben dühében csak összeveszhet mindenkivel...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kreativitása most ösztönzést kap, mélyebben érinti minden, még a jelentéktelennek tűnő ügyek is. Szexuális étvágya is megnőhet a mai napon.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön első sorsterületén áthaladó Szaturnusz a Marstól egy kvadrát fényszöget kap, könnyen konfliktusba keveredhet ilyenkor. Ám hajlamos az indulatait elfojtani ilyenkor azokkal szemben, akik tényleg bosszantják, majd később ráönteni valaki másra a dühét.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az értelmetlen kockázatvállalás megbosszulhatja magát a mai napon, könnyen csontsérülés származhat belőle. A Szaturnusz a tizenkettedik sorsterületén halad Mars kvadrátban, ez az időszak az, amikor minden helyzetben a biztonságra kell törekednie.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma képes a fegyelmezett, kemény munkát és türelmet igénylő elfoglaltságok területén helytállni, ügyesen tudja beosztani az erejét, és jól tud együttműködni másokkal.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: