2019-08-14 05:22:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Anyagi nehézségek merülhetnek fel

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ön ma kifejezetten optimista, nem aggódik kicsiny problémák miatt. Lehetősége van elutazni, tanulni, bővíteni a látókörét és megismerkedni különböző hátterű emberekkel, nyílt a tanulásra, különösen olyan tantárgyakra, amelyek iránt kevesen érdeklődnek.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma a közösen kezelt pénzügyek ígérnek sikereket. Nyugodtan fordulhat hitelfelvételhez is, most sikeresen megítélik önnek. Ha voltak egészségügyi problémái, mára azt is elfelejtheti, köszönheti most ez a Jupiter jótékony fényszögeinek.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha az ön munkája a nyilvánosság előtt zajlik, akkor biztonsággal elvárható a népszerűség. A széleskörű kapcsolatok és a közeli kapcsolataiban sikerek várhatóak. Mindenféle szerződések ma nagy előnyére szolgálnak.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön rengeteget dolgozik a mai napon, sok örömet talál a munkájában, elképzelhető, hogy érkezik egy új kolléga is a munkahelyére. Nagyban megkönnyíti az új ember a munkáját.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Romantikus napnak néz elébe, mivel humorérzékből önnek sok jutott, ezért méltán népszerű az ellenkező nem tagjai között. Könnyedén ismerkedhet és mivel az első sorsterületén is átvonul néhány romantikus planéta, megvan a lehetősége, hogy egy új szerelem induljon el ma.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma ingatlannal kapcsolatos fejlemények várhatóak, ön nagyon szereti a lakását, de eszébe juthat néhány fejlesztés, például nagyobb kényelmet szeretne a fürdőszobájában. A családi harmónia is nagy örömére szolgál, kifejezetten jó kapcsolatot ápolhat szüleivel.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lehet, hogy ma ön visszaül az iskolapadba, felvehet egy kurzust vagy jó alkalom egy idegen nyelv elsajátítása, önnek ebben már komoly tapasztalata van. Az is lehetséges, hogy egy autót vásárol, olyat, amilyenről régóta álmodozik.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön jövedelme valószínűleg növekedni fog, mindenesetre lehetősége nyílik a pénzügyi helyzetén javítani. Jelentős bevételre tehet szert, vagy olyan valakivel társul, aki tekintélyes összeggel tudja megemelni a közösen kezelt pénzügyi forrásokat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön tele van optimizmussal, kiváló időszak az önfejlesztéshez. Ön most egy csoport élére állhat, a szociális érzékenysége is erőteljesen megmutatkozik.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Terjeszkedési vágya kellő óvatossággal párosul, így üzleti törekvéseit vagy vállalkozásait siker koronázza. Képes lesz ma türelmesen kitartani céljai mellett és megtalálja a legjobb módját elképzelései megvalósításának.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most nem alkalmas az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, anyagi nehézségek merülhetnek fel. Lakhelyet se mostanság változtasson.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ön rengeteg bevételre tehet szert a mai napon, pedig csak a színfalak mögül irányít. A mások szolgálatáért végzett munka ma sok örömet okozhat önnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: