2014-08-21 09:29:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Állásajánlatot kaphat

Napi horoszkóp augusztus 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyi téren még mindig inkább a költekezés, mint a szerzés felé billen a mérleg nyelve. Noha nem áll rosszul, mégis ideje kicsit visszavenni a lendületből. Munkahelyén támadásoknak lehet kitéve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha még elmaradása van otthonában a nyári felújítási munkákban, akkor most érdemes pótolni a hiányosságokat, mert ha nem teszi, az a hideg napokon megbosszulhatja magát. Utazásain most is szerencse kíséri.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerelmes vagy nosztalgikus hangulatba kerülhet, ezért szokatlanul sokat is pityereghet, különösen, ha a szebbik nemhez tartozik. Ám akármilyen lágy is most a szíve, pénzügyekben kissé ridegnek és gyakorlatiasnak kell mutatkoznia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jó időszak ez az ügynök Rákoknak: bárkivel bármit képesek elhitetni, lyukat tudnak beszélni mások hasába. Ezt a tőkéjét pozitív, s egyben önzetlen célokra is fordíthatja, pl. valamilyen jótékony akció keretében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szokásosnál is hajlamosabb az indulatosságra, hirtelen haragra gerjedésre. Számoljon háromig magában, mielőtt szólásra nyitja a száját. Semmit se hallgasson el, de mondandóját csomagolja kedves szavakba. Így többre megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy hirtelen döntés kedvezőtlen anyagi helyzetbe sodorhatja: legjobb, ha most drasztikusan korlátozza magát a költekezésben. A barátság és az üzlet most összeférhetetlenek, lehetőség szerint ne keverje a kettőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Otthonára rengeteget költhet, de hosszú távon a befektetés behozza az árát. Pénteken este a jegyébe lépő Hold különleges érzelmekkel gazdagítja. Ám kissé kiegyensúlyozatlanná válik, a szélsőségességet pedig családja nehezen viselheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Szaturnusz kissé szőrszálhasogatóvá, az idősebbeket pedig hipochonderré teheti. Próbáljon meg az élet örömeire tekinteni, egy kis állat most felderítheti szorongó lelkét. Jó nap ez egy komolyabb diéta elkezdésére.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója a magasabb értelem házába lépett, ezért egészen új világnézetet sajátíthat el mostanában. Ehhez előbb le kell rombolnia régi, megkövesedett hiedelmeit, használhatatlanná vált téziseit. Az új tan sokat segíti.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Rendkívül energikus állapotban találja e nap. Jó ez pl. új állás keresésére, de a Plútó és a Hold szembenállása a házastársi küzdelmeknek is „kedvez”. Sokkal eredményesebb lehet e téren, ha az akarást, vágyakozásra cseréli.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Állásajánlatot kaphat, de legyen nagyon megfontolt és körültekintő a döntéshozatalban. Ha szerződéskötésre kerül sor, figyeljen oda a részletekre! A párkapcsolat házában járó Jupiter kellemessé teszi házasságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Pénzügyi téren nem éppen rózsás a helyzete, de számíthat kedvező sorsfordulatra, talán kinevezésre is. A gyermekek, vagy üzleti dolgok miatt most sok kiadása lehet. A napi hajsza után nyugalomra, szeretetre lelhet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: