2020-05-17 07:38:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A mai nap váratlan és izgalmas eseményeket jelezhet

Napi horoszkóp május 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma egy gyönyörű kistrigon, - a Holdat a Nap és a Jupiter fogja közre – boldogít mindannyiunkat. Ezt a harmonikus konstellációt önnek is élvezni kell, ami jót az életben el tud képzelni, az most mind megadatik önnek: család, boldogság és az összetartozás érzése. Kell ennél több?


Bika: IV. 20. - V. 20.

Remek hangulatban van, és boldog a szerettei körében. Használja ki ezt a gyönyörű napot, és töltekezzen fel energiával!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ön nagyon kedves, ugyan kissé csélcsap, de mindig megbocsátanak önnek... Ha szükségét érzi, hogy tartozzon valakihez, vagy hiányát érzi elhagyott párjának, most alkalmas az idő a dolgokat átbeszélni egy kellemes ital mellett.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön igazán szereti kényeztetni magát finom falatokkal, szép ruhákkal, jó társasággal. Most maximális lehetőséget adnak önnek a csillagok, hogy óriásit szakítson a jóból.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az embereknek tetszik az a nagystílű életvitel, melyet képvisel. Népszerűsége az egekig ér, és ön boldog, a mai bolygóállásokkal más nem is lehetne.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap sok lehetőséget tartogat magában a kellemes konstellációk miatt, a magánéletben és a pénzügyek terén egyaránt. Elégedettnek érzi magát, ma még bizonyos szintű kockázatot is megengedhet magának.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma jelentős sikereket könyvelhet el, nyugodtan hallgathat megérzéseire, szerencsés a helyzet, különösen a családi élet tekintetében. Ha van erre lehetőségük, töltsék a napot egy hétvégi házikóban, a család minden tagjának jót tenne már egy kis levegő.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap-Hold-Jupiter kombinációja most igazán szeretetteljessé és megértővé teszi, főleg a párkapcsolat területén, de egyéb emberi kapcsolatai is javulnak ebben az időben. Növekszik a népszerűsége, az egyetlen veszélyt a plusz kilók jelentik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most a fellegekben érezheti magát! Kapcsolata barátaival vagy családjával kiegyensúlyozott, valószínűleg egy vasárnapi nyaraló-látogatásra beneveznek, és maximálisan kihasználják a sors nyújtotta előnyöket.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek most is a gyakorlatiasság és a józan életszemlélete van az első helyen. Növekszik az eltökéltsége, és rájön, hogy a kitartás kifizetődik. Nagyon dicséretes, hogy így gondolkodik, de a mai napot szánja rá szeretteire!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap váratlan és izgalmas eseményeket jelezhet. Rég vágyott már valami újdonságra, és végre ez a vágya is teljesül!


Halak: II. 19. - III. 20.

Lehet, hogy valami ihlet nyomán, de egy gyönyörű munka kerül ki ma a keze közül. Jó tanácsként fogadja meg a következőt: készítsen jegyzetet, vázlatot, fényképet, később ez nagyon érdekes, eredeti eredménnyel járhat.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: