2018-12-01 09:05:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő -Szerelmi konfliktusba keveredik

Napi horoszkóp december 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma különösen gyorsan tud regenerálódni. A természetben tud a leginkább feltöltekezni. Húzzon magára meleg ruhákat, és tervezzen meg egy túrát. Este nyugodtan hatra dőlhet, és nyugalomban hagyhatja lecsengeni ezt a napot. Olvasson még könyvet, hallgasson zenét, és lazítson.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold készülődik a Mérleg jegyébe, de a mai nap még kellemesen zárul. Ez a bolygó megduplázza az ön fantáziáját és rendkívül ékesszólóvá teszi. Talán van valami, amit a szívén visel, és már régóta szeretett volna beszélni róla. Ez a nap pontosan alkalmas erre.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Legyen alapos és körültekintő. Ne kezdjen új dologba, előbb fejezze be azt, amit félbehagyott. A Mars érzékiséget, szenvedélyt ad önnek. Ne hátráljon meg a váratlan, szokatlan fordulatok elől, sőt ragadjon meg minden jónak ígérkező lehetőséget.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Tele van fantáziával, kreativitással, fordítson több időt a hobbijára is. Ma megbízhat az ösztöneiben. Délután kezdje el tervezni a karácsonyi menüt, terelje el a figyelmét, beszéljen meg a barátaival találkozót. Jól fogja érezni magát.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Fizikailag eléggé kimerült, most csak akkor fogja jól érezni magát, ha sikerül egy kicsit félrevonulnia. Egyszerűen csak nyugalomra van szüksége. Ha ez sikerül, este már remek hangulatban lesz, hívjon vendégeket!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap tele lesz erős érzelmi energiákkal. Vigyázzon, könnyen elragadhatja a hév, és dühében olyasmi is kicsúszhat a száján, amit nem is gondol komolyan. Tegyen egy nagy sétát az erdőben!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Pénzügyei jól alakulnak, ma valahogyan pénzhez juthat. Jobban érzi magát, ha van pénz a számláján, mintha az utolsó fillérig be kellene osztani. Egy váratlan találkozás révén szívében bizsergető érzések ébrednek.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma minden gördülékenyen megy, szót ért mindenkivel. Elképzeléseit nagyobb anyagi befektetés nélkül meg tudja oldani. Magánéletében izgalmas fordulat várható. Valóra válhatnak legszebb álmai.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Több bolygó is áll a Nyilas jegyében, ez túlzásokra hajlamosítja. Ne csodálkozzon, ha nem tud ellenállni a csábításnak. Egy diétát, vagy annak bármilyen formáját az önfegyelemnek, ma nehéz lesz betartani.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók hatására tele van új ötletekkel, és van energiája is bőven, hogy kivitelezze azokat. Bizonyára siker koronázza igyekezetét. Felelősségteljesebbnek érzi magát, amikor a családja érdekeit védi.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szerelmi konfliktusba keveredik. Emiatt lankad a figyelme, s otthon munka közben azon kapja magát, hogy gondolata elkalandozik. Vigyázzon, nehogy túl sokba kerüljön ez az álmodozás! Az éles szerszámokkal különösen legyen óvatos.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Diplomáciai érzékének és bölcsességének köszönhetően lerendezi a feszültségeket, amelyek környezetében adódnak. Többen is hálásak lesznek önnek ezért...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: