2019-04-07 06:34:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő -Lehetőleg ma ne tervezzen semmit előre

Napi horoszkóp április 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A kemény fizikai munka vagy a sport nagy élvezetet jelenthet ma önnek, fizikai energiája oly magas szinten van, hogy igencsak nyugtalan. Ennek levezetése mindenképpen javítaná közérzetét. Egészségi állapota jó, nagy életerővel rendelkezik.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az ön jegyében tartózkodik. Fontos tudnia önmagáról, hogy különösen stressz alatt, hajlamos elmerülni az édességek vagy más kellemes ételek élvezetében, ami súlygyarapodáshoz vezet. Ennek ismeretében vizsgálja felül a napi kalória bevitelét.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nagyszerű alkalom lenne minden olyan tantárggyal foglalkoznia, amely az univerzummal kapcsolatos ismereteit tágítja. Tudományos sci-fi olvasmányok izgalmas és érdekes élményeket ígérnek, viszont semmilyen rutin feladatra nem alkalmas a mai nap.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az önt uraló Hold ma a Bika jegyében tartózkodik, ezért hangulata romantikus és nosztalgikus, szerettei javaslatait szívesen fogadja. Szabadon kifejezheti ma érzéseit, félreteszi az aggodalmaskodást és nyugodtan elengedi magát.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Vénusz ma az ön nyolcadik sorsterületén tartózkodik, kapcsolata új mélységei tárulnak fel ön előtt. Ha egyedülálló, bármely ma kezdődő kapcsolata azonnal szenvedélyessé és lángolóvá válik, legjobb, ha hagyja, egy kicsit lehűlni a dolgokat mielőtt végleg elkötelezné magát.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma a Vénusz közelít a Neptunuszhoz az ön társkapcsolatok sorsterületén. Ön javíthatatlanul romantikus hangulatban van, és ha nem vesztegeti álmodozással az időt, valóban ráhangolódhat partnere igényére, úgy, hogy közben önmagát sem veszíti el.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz kellemes fényszöget alkot a Holddal, itt az ideje, hogy felvegye legszebb ruháját és felhívja magára egy kicsit a figyelmet és elmenjen valahová szórakozni – fantasztikusan fog kinézni. Alkalmas nap mások szórakoztatására is.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold ma az ön társkapcsolatokért felelős sorsterületen tartózkodik, ezért a párkapcsolata különösen erős érzelmi színezetet kap. A kettesben eltöltött vacsora nagy örömöt nyújthat mindkettőjük számára.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars az ön hetedik sorsterületén tartózkodik. Szüksége lenne másokkal való együttműködésre, de ehelyett a Mars önző energiái leginkább csak konfliktusokat szítanak. Tegyen koncentrált erőfeszítéseket az együttműködésre, és cselekedjen az igazi kiegyezés szellemében.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma az önt mélyebb érzelmi életre ösztönzi, egész nap romantikus és szerelmeskedő hangulatban van. A meglévő szerelmi kapcsolata fogja ennek ma különösen hasznát látni, mert kapcsolatuk szorosabbra fűződik. Önt is meglepi érzelmei hőfoka.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehetőleg ma ne tervezzen semmit előre, hagyjon egy kis szabadidőt magának, mivel meglepetésben lehet része. Talán egy rég nem látott barátja felhívja, és barátságuk ugyanott folytatódik, mintha tegnap találkoztak volna.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Társaságra vágyik és élvezni fogja a barátaival eltöltött órákat és ők is örülni fognak, hogy önnel lehetnek. Egy új barátra is szert tehet a mai nap folyamán. Ha új párkapcsolata kezdődne, ne kötelezze el magát, amíg meg nem bizonyosodott arról, hogy ez valóban hosszabb távra szól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: