2012-06-06 09:12:26• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Szűz - otthonában felfordulásra számíthat

Napi horoszkóp június 6.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A karma házában járó Mars miatt alighanem ön lehet a munka hőse. Csak vigyázzon, bele ne őszüljön! Néha adjon alkalmat magának az igazi pihenésre is. Nem biztos, hogy a húsz kilométeres biciklizés jelenti a kikapcsolódást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A társkapcsolat házát közelítő Szaturnusz jelzi szándékainak komolyságát a kedvesét illetően. Úgy tűnik vége a kalandozásoknak. A nagy szerencsebolygó mindenesetre garantálná egy utazás sikerét, induljon hát végre el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól érezheti magát a társasági életben, és a távoli, különös helyeken is. Ma végre érdemes lenne meglátogatnia azt a közeli helyet, ahová régen vágyott, de sohase ment el: legyen az magányos szikla, torony, vagy padlástér.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán környezetváltozásra van szüksége, hogy felesleges, idejétmúlt, gátló kapcsolataitól megszabadulhasson. A hangsúly azonban az újdonságon van. Az utazás házában járó Neptunusz is távoli tájak felé vonzza. Ideje útnak indulni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Mars a pénz házában jár, nem túl kedvező fényszögekkel, és bár ez nagyon aktivizálhatja önt a pénzkeresésre, (de még többet a költésre!). Ha nem is a mindene önnek a pénz, ám mostanában igencsak jól jöhet. Azért legyen óvatos!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Otthonában felfordulásra számíthat, ha lakásfelújítást tervez, akkor ez nem olyan rossz hír, egyébként meg bánjon óvatosan az elektromos tárgyakkal, és a kellemetlen rokonokkal. Szócsatákra és forró éjszakákra egyaránt számíthat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ez Szaturnusz bolygó sajnos még mindig nem kíméli, aminek a hatása lehet a túlmunka. De valamilyen önkéntesen vállalt aszkézissel, mint például fogyókúrával, kiváltható az ilyen kedvezőtlen hatás. Ha csak nem akar a munka hőse lenni ma is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne akarja mások cselekedeteit önös indítékainak ködén át megítélni. Munkahelyén a figyelem középpontjába kerülhet, bánjon okosan a szavaival, mert egyformán érhet el sikert és szeretetet, megbecsülést, de haragot és nemtetszést is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha utazni készül, csodálatos élményben lehet része. De jobb gondoskodni az otthon védelméről, mert egyes neptunuszi elemek rossz szándékkal nyithatnak ki zárakat házában. És jobb, ha óvatos a vízcsapokkal is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyében járó Plútó kutatásra, lélekbúvárkodásra, netán valamiféle nyomozásra sarkallja, de nem biztos, hogy az ínyére lesz, amit megtud! De csak a szembenézés vállalásával léphet a lelki fejlődés magasabb lépcsőjére.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem ismer lehetetlent, hatalmas terveket kovácsol, álmokat kerget, és sokakat fellelkesít. Ne is higgyen a cinikus intőknek, álmodozók nélkül még soha semmire nem ment volna az emberiség. Ha csak a tizede megvalósul, már megérte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A társasági életben nem annyira a zajos, tömeges helyeken találja meg a helyét, hanem inkább a szigorúan kettesben eltöltött időt találhatja élvezetesnek. A visszahúzódó, rejtélyes emberek vonzzák inkább, semmint az üresfejű jópofák.

Napi horoszkóp
(Astronet.ro)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: