2012-10-16 07:35:09• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz - maradj barátságos!

Napi horoszkóp október 16-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap nem lesz annyira jó. A Hold a Skorpió jegyében lenyomja gondolataid erejét. Nem vagy igazán jelen. Ráadásul feszült kapcsolat jön létre Vénusz és Jupiter között. Veszekedés-szaga van a dolognak, mégpedig teljesen felesleges veszekedésről van szó: ismét csak azért, mert mindenáron azt akarod, hogy igazad legyen. Mintha ennek jelentősége lenne…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


A mai nap is kritikus lesz. Ezzel azt akarom mondani, hogy oda kell figyelned, hogy ne érjenek kellemetlenségek. A szavak ma a legveszélyesebbek. Sebeket okozhatnak. A legnagyobb baj, hogy este Vénusz és Jupiter feszült quadrát fényszög alatt találkoznak. Már az ókori görögök tudták – egy ásatáson talált cserépedényen volt olvasható: ha Jupiter és Vénusz bosszankodnak, elnémulnak a szívek. Ezt értsd úgy, hogy az ego lép előtérbe, és gyorsan kialakulnak a veszekedések.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold mára a Skorpió jegyébe lépett. Ez a konstelláció teljes figyelmedet igényli: a jó híredről van szó. Ha dolgozol, legjobb oldaladról kell mutatnod magad, és kerülnöd kell a gyengeségeket. Hogy ez végül sikerüljön neked, arról Mars, Uránusz, és mindenekelőtt Jupiter gondoskodik, aki a te jegyedben áll. Este bosszúság érhet: Vénusz és Jupiter egymásnak esnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A Hold ma sokkal jobban áll, nevezetesen a Skorpió jegyében, ezzel barátságos trigon fényszöget zár be a te jegyeddel. Ez a nap alapvetően kellemesebb lesz a tegnapinál. Viszont minél későbbre jár az idő, annál gyakrabban fogod megállapítani, hogy egyre kevésbé barátságosak az emberek. Ez odáig fajulhat, hogyha nem egyedül élsz, hanem családoddal, akkor este veszekedés törhet ki. Ha úgy gondolod, hogy szerencsés vagy, mert egyedül élsz, csalódni fogsz: az ember önmagával is összeveszhet, szemrehányásokat tehet magának. Hogy ez ne legyen túl komoly, arról a kedvező helyzetben álló Hold gondoskodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A Hold ma a Skorpió jegyéből hat. Ez talán kissé fáradságos lesz a számodra, mert a Skorpió és az Oroszlán jegye között quadrát fényszög áll fenn. De ez jó is így, mert pontossá és óvatossá tesz téged, így nem követsz el hibákat. Este légy óvatos, ha nem vagy egyedül: a horoszkópodban veszekedés áll, amit egy kellemetlen Vénusz-Jupiter kapcsolat vált ki. Ez elkezdődhet egy aprósággal, és nagy perpatvar lehet belőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ma késeket fognak köszörülni. Ezt átvitt értelemben mondom: hegyesek lesznek a nyelvek, és a szavak olyan élesek, hogy sebeket okozhatnak. Ebben aktív vagy passzív módon vehetsz részt. Magad is csapásokat osztogathatsz, vagy áldozattá is válhatsz, akit mások bántanak. Legjobb persze, ha egyik sem történik meg. Ezt elérheted, ha ismételten figyelmezteted magad, hogy maradj barátságos, és egy mágikus védőkört húzol magad köré.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A Hold ma a Skorpió jegyéből üdvözöl téged. Ez nem lesz könnyű nap. Még komplikációk is felléphetnek. Erővel nem érhetsz el semmit. Keress alternatív megoldásokat! El tudom például képzelni, hogy a nap folyamán találkozásra kerül sor. Talán egy kollégával, vagy egy szomszéddal, esetleg valakivel a családodból. Ami jelentéktelen beszélgetésnek indul, hamar heves vitává fajulhat. Ha észreveszed, hogy belül kezdesz idegessé válni, gondolj ki valamit, hogy be tudd fejezni a beszélgetést anélkül, hogy a veled szembenállót megsértenéd. Ebben amúgy is mester vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A mai nap már sokkal jobb lesz, mert a Hold a te jegyedben áll. Ez még több belső higgadtságot ad neked, így a Marstól és Uránusztól kiinduló nyugtalanság, még kevésbé zavar. Az sem izgat, hogy mások hektikusan rohangálnak fel és alá. Te magadnál vagy, nyugodt – a Holddal jársz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ma el tudom képzelni, hogy ébredéskor inkább elgondolkodó leszel. Ez attól van, hogy a Hold a Skorpió jegyében áll. Ez merengésre, gondolkodásra és némi melankóliára tesz hajlamossá, különösen most, októberben. Semmi esetre sem fogod azonban engedni lehúzni magad a „pincébe”. Ehhez Marsod túlságosan is erős. Amin azonban nem szabad csodálkoznod, az, hogy embertársaid ma nem túl barátságosak. Ennek nem te vagy az oka, hanem egy feszült kapcsolat Vénusz és Jupiter között. Fogadd ezt humorral és azzal a tudattal, hogy sok ember erősen függ a csillagoktól.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A mai napon a Hold állása kedvező: a Skorpió jegyében barátságos szextil fényszöget zár be a te jegyeddel. Az erős vihar, ami Uránusztól és Marstól tegnap végigsöpört az életeden, mára még nem múlt el: nyugtalantól egészen viharossá is válhat ez a nap. Este aztán Vénusz és Jupiter kedvezőtlen quadrát fényszögben találkoznak. Most minden szavadat meg kell gondolnod kimondása előtt, mielőtt félreértésekre kerülne sor.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ma az emberi lélek mélységeibe fogsz hatolni. A Hold a Skorpió jegyében téged és kedvesedet karon fog, és megmutatja a szenvedély világát. Kerüld el a negatív oldalt, és helyette összpontosíts az intenzív érzések hihetetlen sokféleségére, melyet közösen fedezhettek fel. Nyugodtan el is veszhetsz benne egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


A mai nap sokkal normálisabb lesz, hála a rokon Skorpió jegyében álló Holdnak, aki kézen fog, és magával vezet ezen a napon. Mégis kissé kritikus lesz a helyzet, mert Vénusz és Jupiter feszült kapcsolata miatt a hangulat is puskaporos. Ha lehet, húzódj vissza egy lépéssel, engedd át másoknak az elsőbbséget, és vegyél fel tárgyilagos pozíciót. Vagy legalább tegyél úgy… hogy az estét élvezni tudd, szükséged lesz egy beszélgető partnerre. A Skorpió jegyében álló Hold alatt mélyenszántó beszélgetéseket folytathatsz, ami pont megfelel az ízlésednek. Az elalvásnál sajnos nehézségeid lesznek.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: