2012-10-10 06:53:57• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz - ma sikert érhetsz el

Napi horoszkóp október 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold ma az Oroszlán jegyében áll. Ez számodra nagyon jó pozíció. Ez a Hold gondoskodik arról, hogy embertársaid körében jó fogadtatásra találj. Abban is segít, hogy Neptunusz utolsó kihatásait félre tudd tolni. Délután a Hold Jupiterrel lép kapcsolatra. Ez a megfelelő időpont arra, hogy előrukkolj valamivel, ami a lelkedet nyomja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napon is jobb lesz a diplomatikus megoldást választani. Bánj kesztyűs kézzel az emberekkel. Úgy kezeld őket, ahogy azt szeretnéd, hogy veled bánjanak. Délelőtt, amikor Merkúr és Plútó hatnak, legjobb formádat éred el. Este meglehetősen harmonikus a klíma, még az is lehetséges, hogy Vénusz, aki kedvező trigon fényszögben áll a te jegyeddel, meglátogat téged.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold elárulja nekem, hogy ma is a pénzről lesz szó. Úgy látom, hajlasz arra, hogy szükségtelen kiadásokat csinálj. Tudom azonban, hogy ez a kis figyelmeztetés vissza tud tartani ettől. Mire van igazán szükségem? Lesz hasznom belőle? Örömet fog szerezni? Ezek az egyedül döntő kérdések. Nem akarlak takarékosságra, vagy pláne aszkézisre rábeszélni, de szeretném, hogy függetlenebbé válj mindattól, amit rád akarnak tukmálni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az Oroszlán jegyében álló Holddal vidáman indul ez a nap. Nem minden tetszik neked, ami történik. Mégsem okos dolog másoknak keresztbe tenni. Okosabb kompromisszumot és alternatív megoldásokat keresni. Néha a kivárás is segít. Mindenképpen te vagy kedvezőbb helyzetben, ha laza és könnyed maradsz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon nagyszerű csillagaid vannak, melyek valósággal szárnyakat adnak neked. Éppen ebből problémáid is adódhatnak: tedd tudatossá önmagadban, hogy asztrológiai előnyöket élvezel, és kezdj vele valamit. Ne emelkedj azonban mások fölé. Az elbizakodást könnyen bukás követheti. Ez különösen azért megszívlelendő, mert Mars és Neptunusz hatása még mindig nem múlt el teljesen.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Oroszlán jegyében marad. Ezenkívül barátságos szextil fényszögű kapcsolat jön létre Merkúr és Plútó között. Ez könnyen oda vezethet, hogy ma sikert érsz el. Arra is fel kell hívnom azonban a figyelmedet, hogy más irányba is mehetnek a dolgok: kudarcot is vallhatsz. Ez akkor történhet meg, ha nem figyelsz eléggé, és Mars Neptunusszal lépre csal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma is a csodálatos Oroszlán jegyében jár. Mindent beleadsz, és nem lehet megfékezni, ha valamit végig akarsz vinni. Lendületed két ember számára is elég lenne, és sok munkával elkészülsz. Ezenkívül még szórakoztat is minden, amivel foglalkozol. Sok örömöd van, és a humor sem kerül el. 23.41.től egy Holdszünet küld kellemes álomba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold tegnap délután óta az Oroszlán jegyében áll. Ezenkívül Plútó és Merkúr veszekednek egymással. Most azonnal kínozni kezd a rossz lelkiismeret, ha valami nem 100%-os, amit csinálsz. Különösen a szerelemben ajánlatos a komolyság. A csillagok nem engedik meg a felületességet. Ez a nap különösen alkalmas arra, hogy jó barátaiddal, kedveseddel vagy a családoddal programot csinálj. A munkában ügyelj a kínos precizitásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A mai nap is a nagyszerű Hold hatása alatt van, aki még mindig az Oroszlán jegyében jár. Az idő haladtával a Nap és Jupiter pozitív hatása csökken, de te továbbra is optimista hangulatban vagy. Merkúrral és Plútóval társaságodban be kellene tartanod ígéreteidet.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A csillagok mára némiképp megnyugszanak. A Hold továbbra is az oroszlán jegyében áll, egy Merkúr-Plútó kapcsolat pedig lendületet ad neked. Ma előre lépsz. Hivatásodban meggyőző erővel hatsz elöljáróidra, ötletedet elismeréssel és dicsérettel fogadják.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Továbbra is jó a hangulat, mert a Hold az Oroszlán jegyében marad, melletted áll, és öntudatot kölcsönöz neked. Senki sem tiltakozik, ha átveszed a vezetést, és irányítod a munkát. Úttörő szellemmel rendelkezel, és szeretsz kísérletezni. Szívesen veszel részt egy kisebb kalandban, és ez magánéletedre is vonatkozik. Mindenesetre a Mars-Neptunusz kapcsolat még áthúzhatja a számításodat - jó, ha számítasz előre nem várt dolgokra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma is az Oroszlán jegyéből sugárzik rád. Ez megnyitja szívedet, és vágyat ébreszt benned. Főleg akkor érzed ezt erősen, ha egyedül, társ nélkül élsz. Mikor jön valaki, aki felmelegíti a szívemet? Miért vagyok egyedül? Ilyen kérdések foglalkoztatnak ma téged, még a munkáról is elvonják a figyelmedet. Meg kell mondjam neked, hogy a Földön a legszeretetreméltóbb emberek közé tartozol. És ha pillanatnyilag egyedül vagy, annak oka van.

 

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: