2016-04-16 08:50:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Váratlan látogatásnak nagyon fog örülni

Napi horoszkóp április 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még az Oroszlán jegyében maradt. Az Uránusz helyzete miatt ön is feszültebb lesz a kelleténél. Jobb lenne, ha a kisebb bosszúságokon inkább átlépne, ne lovalja bele magát a problémákba. Ha ingerült, akkor az estét töltse inkább egyedül.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében maradt. A Vénusz, az ön uralkodó bolygója jó fényszögben áll a Marssal, így meghitt hangulatban köszönt önre a hétvége. A bevásárlást hagyja inkább délutánra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében maradt, a Vénusz a Kos jegyében látható. Az ön szerelmi esélyei nagyon megnövekszenek, ha egyedülálló, ma érdemes lenne társaságba mennie, a barátai bemutathatják valakinek. Az estéje romantikus hangulatban telik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ön sok feladattal végzett a héten, nyugodtan megjutalmazhatja magát egy kellemes hétvégével. A délután töltse a szabadban, ettől most igazán feltöltődhet energiával.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a legjobb fényszögben a Vénusszal, így anyagi szempontból és a párkapcsolatát illetően is kedvező fordulatokra számíthat. Ha régóta tervez egy nagyobb beszerzést, ma jó áron juthat hozzá a dologhoz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold ma az Oroszlán jegyében áll, de holnap már a Szűz jegyében jár majd. A mai nap kedvez a családi programoknak. Este egy váratlan látogatásnak nagyon fog örülni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Kicsit le kellene lassítania, ma nagyon elhamarkodottan dönt és ítélkezik. Fékezni kell, nem elfojtani ezeket az energiákat! A bolygóállások balesetveszélyre hívják fel a figyelmet, legyen óvatos a ház körüli munkák során.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Kerülje az elhamarkodott lépéseket. Úgy érzi, változtatnia kell némelyik kapcsolatán, és tisztáznia kell a problémákat. Próbáljon meg óvatos és racionális maradni, különben heves összecsapásokra számíthat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Vénusz a Kos jegyében van. Jutalmazza meg magát valamivel, mert egész héten nagyon szorgalmas volt. Ez a nap legyen a pihenésé és a lazításé!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Meg akarja mutatni, mi mindenre képes. Ez önmagában nem baj, ha működik az önkontroll és elkerüli az értelmetlen kockázatokat. Igyekezzen egy kis mértékletességet és óvatosságot tanúsítani.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a Vénusz a Kos jegyében van. Most kellene társaságba mennie, főleg akkor, ha még egyedülálló. Érdekes ismeretségeket köthet, és szórakoztató programokban vehet részt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. A társasági programoknak kedvez ez a nap. Semmiképp ne gubózzon be, mert akkor gyorsan elromlik a hangulata. Az este kellemesnek, és lazának ígérkezik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: