2018-09-30 05:55:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ön most az események sűrűjében van

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Megeshet, hogy embert próbáló helyzetben találja magát, ám egy múltban használt ötlet újbóli alkalmazása kihúzhatja a bajból. Ne idegeskedjen!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Mérleget készít a különböző kötelékeiről, jókról, rosszakról egyaránt. Nem is meri elhinni, hogy kapcsolatai úgy alakulnak, ahogyan szeretné. Ne kételkedjen önmagában!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön nagyon ingatag, lelkesedése hol fellángol, hol alábbhagy. Szerelme is értetlenül érzékeli, hogy ön egyszer elhalmozza szeretetével, máskor rá se hederít. Jöjjön tisztába az érzéseivel!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ábrándos nap. Ma sorra veszi azokat a pozitív érzéseket, melyeket az ön számára fontos emberek iránt táplált, még akkor is, ha ezek a személyek már inkább a múltjához tartoznak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A szeretet, amely körülveszi, óriási megelégedettséggel tölti el, ám mégis van néhány kérdéses pont. Sikeres tevékenységéért többen irigylik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön most az események sűrűjében van, és el fogja tudni érni azt, amit akar, amit eltervezett. Az otthoni események is kedvező hangsúlyt kapnak. Új életerőt érez magában, s ettől boldogan telnek napjai.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A bolygók hatására feszültnek érzi magát. Ez nemcsak az idős emberekre vonatkozik, hanem a fiatal generációkra is. Toleranciájára van szükség, hogy oldja a hangulatot. Próbálja meg az élet vidám oldalát előtérbe hozni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma ön kerül a középpontba, és ez egy kicsit zavarja. Ne húzódjon félre, inkább használja ki a helyzetet arra, hogy felkeltse mások érdeklődését. Este egy hír teljesen felvillanyozza.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nem egészen világos ön előtt, hogyan valósíthatja meg az új elképzeléseit. Ne engedje meg az érzelmeinek, hogy racionális gondolkodását megzavarják. Próbáljon a céljára koncentrálni, s haladjon előre!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Kitűnően alkalmas a mai nap arra, hogy a jövőjét tervezze. A terveiben a biztonság kapja a főszerepet, akár pénzügyi, akár más, például érzelmi, szexuális biztonságról is szó lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma valószínűleg ingerlékeny. Magában kritizálja az egyik barátját. Jobb lenne, ha elfeledné a hibáit és szeretné őt.


Halak: II. 19. - III. 20.
Van antennája a finom lelki rezdülések vételére. Nyitott lenne egy új kapcsolatra. Az estét tartsa fenn a szerelem számára.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: