2017-04-22 23:05:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Levegőváltozásra van szüksége

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A legjobban családja és a barátai körében érezheti magát. Most Ön áll a középpontban, mindenkit megnevettet. Nagyszerű ötletei vannak, hogyan tudná kedvesét, családtagjait, vagy barátait meglepni valamivel. Este töltse az idejét meghitt családi körben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap is nagyon kellemesen fog eltelni. Több időre van szüksége saját maga számára. Ez szerez örömet Önnek. Olvasson egy könyvet, fessen, hímezgessen, vagy nézegesse a legújabb magazinokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Használja ezt a napot kirándulásra. Érezze a friss levegőt, a tavaszi szelet az arcán, és élvezni a benyomásokat, amikben a természet részesíti. Hívja el a kedvesét is. Este kapcsolja ki a telefonját, hallgasson zenét, és lazítson.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma lesz ideje a vendégeivel törődni, fogadja őket a legfinomabb süteménnyel. Délután egy hosszú séta alatt sikerül majd megszabadulni a felesleges kalóriáktól. A természet új élményekkel gazdagítja. Este maradjon kettesben a kedvesével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. Ma nem fog unatkozni, mert a családja, de a barátai is nagyon le fogják kötni. Sok jó ötlet jut eszébe, arra vonatkozóan, hogy mi legyen a mai program. Délután már túl sok lesz a jóból, vonuljon kicsit vissza, pihenjen.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Levegőváltozásra van szüksége. Nagyokat kellene sétálnia a hegyekben. Nem alkalmas a mai nap a tisztázó beszélgetésekre, ezt ne is erőltesse.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Ma biztosan nem fog unatkozni. Egyik meghívást kapja a másik után. Ön dönt, melyiket szeretné elfogadni. Egy váratlan flört teszi izgalmassá a délutánját!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a Nap az Ön kedve szerint alakul. A Hold és a Vénusz is a Halak jegyében áll. Maga köré gyűjheti a családját, délután kiélvezheti a szabad természet utáni vágyát. Változatosságra van szüksége, minden más csak idegesíteni fogja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap az erős koncentráció idejét ígéri. Egy komoly törekvés fogalmazódik meg önben. A jövő héten lesz is ereje ezt megvalósítani!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr kellemesen kapcsolódik az Ön uralkodó bolygójához, a Szaturnuszhoz. Szórakoztatónak ígérkezik a nap. Mégis sok gondosságot igényel, és olykor eltúlzott pontosságot még a legkisebb munkák kivitelezésénél is, különben könnyen félresikerülhetnek a dolgok... Este már gondoskodnia kellene a nyugalomról.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jót tenne Önnek is, ha elutazna egy kicsit szabadságra. Lazítania kellene egy kicsit. Este gondoljon arra, hogy a testének is szüksége van egy kis törődésre - próbáljon ki egy új, egészséges receptet!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold és a Vénusz is a Halak jegyében áll. Nyugalomra van szüksége. Ehhez egyedül kellene lennie, így tudna igazán lazítani. Délután kerülje azokat a helyeket, ahol zajos társaság várná.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: