2017-05-31 08:57:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Este izgalmas órákat tölthet el

Napi horoszkóp május 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Joggal érezheti úgy, hogy bármilyen nehézséggel meg tud birkózni. Jó alkalmak ígérkeznek ma arra, hogy végére járjon egy olyan feladatnak, amelyen már jó ideje dolgozik, sőt, akár új dolgokba is belekezdhet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hacsak nem szándékosan keresi a bajt, ez a nap valószínűleg nem hoz majd különösebb nehézségeket. Fizikailag tele van energiával, iktasson hát be valamilyen sportot délutánra. Feltétlenül használja ezt a napot arra, hogy minél több dolgot elintézzen!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma semmiképp se álmodozással töltse az időt - tűrje fel az ingujját, és lásson neki a munkának! A Mars sok erőt, energiát ad önnek, minden gyorsan és simán megy.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold délután már a Szűz jegyébe lép. Ma másokkal kellene összefognia, nem pedig egyedül küzdenie az elemekkel… A kollégákkal és barátokkal folytatott beszélgetések segíthetnek önnek, hogy új szemszögből szemlélhesse a dolgokat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Nem kell mindent egy nap alatt elvégeznie, figyeljen inkább a minőségre. Annál is inkább, mert délutánra elfárad, mégis be kell fejeznie azt, amit elkezdett. Este elégedetten zárhatja a napot, sok feladatot sikerül végül elvégezni!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold ma kora este a Szűz jegyébe lép, ez felébreszti önben az életkedvet. Ma nem csak dolgozni szeretne, hanem szórakozni is, és azt is, hogy teljesüljön egyik-másik kívánsága. A munkával gyorsan és jól halad. Este izgalmas órákat tölthet el a kedvesével.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.Itt az ideje, hogy rendezze a hivatalos papírokat, a gondolatokat, a hallottakat és a mondottakat is. Délután marad ideje arra is, hogy a kollégáival megbeszéljenek néhány javaslatot a munka javítására.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valaki talán flörtölni fog önnel, vagy a kedvese különlegesen figyelmesnek mutatkozik ma. Természetesen a Szűz jegyében álló Hold a munkájában is segíteni fogja. Van egy újítási javaslata, ami segít egy kis pénzt megtakarítani.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó starthoz segíti hozzá ez a nap. Ma a gyakorlatias problémákkal törődjön, az elméleti kérdéseket, az érzelmi ügyek tisztázását hagyja máskorra. Most a tettek és a tények beszélnek!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma rengeteg tennivalója lesz, de a nap ettől még nagyon szépnek ígérkezik. Nyugodt lesz, és higgadt, figyelembe tudja venni a realitásokat, és tudni fogja, hogy meddig mehet el, és mikor nem érdemes próbálkoznia... Az is lehet, hogy kap egy ajándékot valakitől!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Foglalkozzon most a nehéz, megerőltető munkákkal. Alapossága révén hamar végére járhat a dolgoknak. Muszáj lesz egy néhány dolgot tisztázni, és talán néhány, a múlt hétről elmaradt munkát befejezni. Este jutalmazza meg magát egy finom vacsorával.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez igazán nyugodttá és harmonikussá teszi önt. A nap folyamán lesz egy olyan élménye, ami nagy örömmel tölti el!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: