2017-08-03 23:05:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Vigyázzan a pénzére!

Napi horoszkóp augusztus 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold a Bak jegyében jár már. Ha megbeszélésre kell mennie, készüljön fel alaposan, ma muszáj másokat is meggyőznie. Este egy barátja is az ön tanácsára fog várni – legyen tárgyilagos, azzal segíti a leginkább!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Minden, amit most önmagáért és a közérzetéért tesz, kétszer olyan jó hatással lesz önre, mint máskor. Ügyeljen arra, hogy vitaminokban gazdag ételeket fogyasszon, mozogjon sokat a friss levegőn. Este menjen szórakozni!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a munkahelyén több megbecsülést szerezhet magának, mert nyugodt és megfontolt ember benyomását kelti. A magánéletében viszont válaszút elé állítja a sors. Döntenie kell, hogy a szenvedélyt választja, vagy a meghitt köteléket. Arról van szó, hogy olyan emberhez vonzódik, akire még ön sem számított.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fizikailag gyengébbnek érezheti magát, mint máskor, sok pihenésre lenne szüksége. Ezt feltétlenül teremtse meg magának - este kapcsolja ki a telefont, zárja be az ajtót, és menjen minél korábban aludni.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ön tele van energiával, testileg és lelkileg is a legjobb állapotban van, ám az emberek többségére épp ellenkezőleg hatnak a mai bolygóállások. Legyen türelmes a kollégákkal és a szeretteivel is! Este olyan hírt kap valakitől, ami nagyon boldoggá teheti.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vigyázzon a pénzére! Ma anyagi veszteség érheti – vagy felelőtlenül költekezik, vagy olyan embernek adhat kölcsön, aki aztán nem fizeti vissza azt. Legyen megfontoltabb!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ma mesteri teljesítményt nyújthat, főleg olyan dolgokban, amelyek az otthonával kapcsolatosak. Az estét töltse a párjával, teremtsen romantikus hangulatot!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Rák jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében, a Hold pedig a Bak jegyében látható. Ha teheti, akkor húzódjon most kicsit vissza, és legyen egyedül. Erre van most szüksége, így töltődhet fel energiával.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jobbnál jobb ötletek jutnak majd eszébe, és kedve támad majd a lakásának új arculatot adni. Gondolkodjon el azon, mit akar, és mit tud megváltoztatni. Este kitűnő hangulatban kezdheti a hétvégét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos nem sok nyugalmat ígér ez a mai nap. Szüksége lesz minden tapasztalatára, higgadtságára, hogy ne kapja el a gépszíj… Valaki rettentően felbosszantja, de mutathatja ki őszintén a haragját.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Használja ki a lehetőségét annak, hogy új dolgokat tanuljon valakitől. A megszerzett ismeretekkel könnyebben és hatékonyabban fog tudni dolgozni. Ehhez persze az is kell, hogy elfogadja a tapasztaltabb személyek segítségét…
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Sokan találják önt vonzónak, ezért nagy kísértésnek van kitéve, hogy elcsábítsák. Ez persze csak akkor gond, ha van párja, de ha nincs, legyen nyitott egy szép, új kapcsolatra.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: